Stradivarius – otvorenje novouređene trgovine

Akcija Froddo
28 travnja, 2022
Tedora nakit izrađen “pod suncem Toskane”
22 travnja, 2022
DATUM OTVORENJA
28. travnja

TRAVANJ 2022

Stradivarius je ponovno otvorio svoju preuređenu trgovinu u Mall of Splitu, smještenom u jednom od glavnih područja grada Splita. S više od 485 m2 prodajnog prostora i jednom etažom, jedina je Stradivarius trgovina u ovom gradu, a brand ima ukupno sedam poslovnih prostora u Hrvatskoj.

Uređenje ove trgovine temelji se na novom konceptu WAVE. Ovaj novi dizajn svoj fokus stavlja na zaobljene oblike i završne obrade - rubovi se pretvaraju u zakrivljene linije koje podsjećajući na morske valove. Paleta bijelih, sivih, oker i bež boja, zajedno s minimalističkim dodacima, stavlja fokus na proizvode i kolekcije.
WAVE inzistira na korištenju prirodnih materijala, poput vapnenog cementa mineralnog podrijetla, kojim se stvara tekstura nekoliko zidova. LED rasvjeta je u skladu s ekološkim kriterijima i osigurava ravnomjerno svjetlo svugdje u trgovini. Ovo je prva trgovina u Hrvatskoj koja ima ovaj inovativni koncept uređenja.

Trgovina uključuje program prikupljanja odjeće koja se donira ili reciklira, čime se surađuje s društvenim organizacijama te smanjuje potrošnja sirovina i proizvodnja otpada. Štoviše, ima i SINT program-integrirani sustav upravljanja zalihama kojim se skraćuje vrijeme isporuke i poboljšava usluga korisnicima, a u trgvoini se mogu pronaći i svi proizvodi najnovijih kolekcija.

O STRADIVARIUSU
Stradivarius je dio Inditex grupe, jedne od vodećih svjetskih tekstilnih grupa. Njegova povijest započela je 1994. godine sa violinskim ključem koji je postao sinonim branda. Brend kreira tisuće odjevnih predmeta i modnih dodataka godišnje u Španjolskoj, koji se distribuiraju u više od 900 trgovina u 64 zemlje u kojima je prisutan te putem online trgovine koja pokriva prodaju gotovo u cijelom svijetu. To Stradivarius čini jednim od vodećih brandova na modnom tržištu diljem svijeta.


KategorijaNOVOSTI