SPRINGFIELD – komadi za najbolji poslovni look!

FRODDO – NOVA KOLEKCIJA
27 veljače, 2019
DIADEMA – Nova kolekcija „Power of Colors“ proljeće/ljeto 2019!
26 veljače, 2019
DATUM NOVOSTI
proljeće 2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Springfield ležerna sezona u trendi bojama.

DAILY SMART Springfield poslovni look ove sezone pun je kolorita, ležeran te primjeren za različite svakodnevne situacije.

Springfield poslovnu ženu vidi kroz paletu boja poput crvene, smaragdno zelene i mornarsko plave u kombinaciji s cvjetnim motivima koji naglašavaju njenu ženstvenost čak i u poslovnim situacijama.

Proljetni outfit bazira se na hlačama i sakoima jednostavnih krojeva, pamučnih materijala te jarkih boja. Kombinacije začinjene prugama ili točkicama s lakoćom se upotpunjuju pamučnim T-shirtom s ilustriranim fotografijama te grafičkim printom u obliku logotipa.

Svakodnevni look začinite torbama u boho stilu, raznobojnim remenjem s upečatljivim kopčama i popularnim robusnim tenisicama.

Springfield muškarac ove će sezone inspiraciju pronaći u raznolikosti, od kozmopolitskog i urbanog izgleda u košuljama i hlačama, pa sve do ležernih krojeva koji kombiniraju pletivo i traperice.

Glavne značajke proljetne kolekcije za muškarca su jednostavnost i udobnost, dok bi-stretch tehnologija traperica jamči slobodu u pokretu. Za sve koji preferiraju udobne opcije tu su lagani materijali u zemljanim i zelenim tonovima koji pružaju prirodan, ležeran izgled. U novoj kolekciji pojavljuju se traperice tamnih tonova s eco-friendly oznakom marke, R[ECO]NSIDER koja je predana ekologiji te koristi organski pamuk. Za potpuni outfit, tu su ključni komadi poput vodootporne parke, bomber jakni te klasičnih bijelih tenisica ili crnih cipela.


KategorijaNOVOSTI