SHOOSTER – Očito imamo kampanju za nove Nike Air Max 270

NIKE SHOP – Mid Season Sale!
20 ožujka, 2018
OPTIKA ANDA 1+1 Kupi sunčane naočale i dobij dioptrijske naočale gratis #andapogled
16 ožujka, 2018
DATUM NOVOSTI
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Stvari su ponekad jako očite. Zapravo, ako malo bolje razmisliš - sve je očito. Razmisli.

Ako hodaš po kiši bez kišobrana, pokisnut ćeš. Ako ne kreneš na vrijeme, zakasnit ćeš. Ako želiš najbolje tenisice, sigurno ćeš prvo otići do Shooster shopa ili na shooster.hr. Ako nam stiže proljeće, a očito stiže, Shooster će u ponudi imati savršene proljetne tenisice - Nike Air Max 270. Očito imamo ženski i muški model, što zaključuješ po našoj kampanji u kojoj su svoj par dobili Mia Kuleš i Marko iz Vanillaza. Nama se čini očito, ne znamo kako tebi, ali ove tenisice će savršeno ići uz sneakermeister stil, ali će ga obožavati i svi zagriženi streetsyleri. Ako tražiš inspiraciju za svoj stil, pogledaj urnebesne video klipove (https://youtu.be/GgNzSrOVYro i https://youtu.be/w5YP3kH-BA8 ) i šeraj ih frendovima.

Za one najbrbljavije pripremili smo Viber chatbot (https://www.shooster.hr/hr/bot/d390/), gdje ćete moći generirati svoje očite poruke te uz malo sreće osvojiti Nike Air Max 270.

Očito smo razmišljali i o onima koji su još zaigrani pa smo pripremili i superzabavnu igricu (ocito.shooster.hr) u kojoj, uz pomoć Nike Air Max 270, možeš osvajati nagrade Shoostera. Prati nas i iznenađenja će se samo pojavljivati, jer očito smo super volje.


KategorijaAKCIJE