SHOOSTER – I pume cvatu, očito!

FRODDO – 30% popusta na zatvorene modele iz nove Froddo dječje kolekcije obuće.
15 svibnja, 2018
KRUNA MODE – LONG WEEKEND SALE
12 svibnja, 2018
DATUM NOVOSTI
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Jeste li znali da postoje pume s cvjetnim uzorkom? Niste? Ni mi do ove sezone. Shooster očito ima jako proljetnu kampanju za najrascvjetanije tenisice na svijetu - PUMA Basket Heart Hyper Embroidery.

Riječ je o klasičnom PUMA modelu s izvezenim cvijećem. Umjesto običnih vezica, ovaj šarmantni model tenisica ima nježne svilene trake. Model je očito ženski, sigurni smo da će ih dečki rado poklanjati svojim curama. Zamisli, tenisica s cvijećem, dva u jednom. Dolazi u tri boje i mi se ne možemo odlučiti koja je ljepša, provjeri na shooster.hr. Crne možemo zamisliti za večernje izlaske, sive su više dnevna varijanta, dok roze kao da čekaju neku posebnu, romantičnu priliku.

Naša Tina Walme (link na video: https://youtu.be/vgIih__Zarw) ih je namirisala i sada se ne skida iz njih. Ona se odlučila za crne, očito su joj idealne za izlaske, posebno kada se zabavlja s frendicama i pleše do jutra.

Kada smo već kod frendica, na Shooster webu (puma.shooster.hr) imaš jedan izazov, u kojem možeš podijeliti sa svijetom tko je tvoja najbolja frendica i osvojiti super Shooster nagrade. Požuri, neka cvijeće uljepša tvoj svaki korak!


KategorijaNOVOSTI