Savršeni spoj suprotnosti s potpisom Varteksa

BUZZ – akcija
27 rujna, 2021
TVORNICA ZDRAVE HRANE – TJEDAN HIMALAJE
15 rujna, 2021
DATUM AKCIJE
21.09.2021.

Sjecište prostranosti minimalizma i osobnosti maksimalizma ideja je koja se provlači kroz kolekciju Varteks za Jesen - Zimu 2021/22.
Varteksove kolekcije igraju se suprotnostima. U toj igri nastaju začudni komadi: hrabri, a opet konzervativni, jaki, a opet suzdržani. U međuprostoru između dvije krajnosti, nalazi se cijeli svemir ideja i mogućnosti. Varteks je zaronio u taj svemir.

Kolekcija Jesen – Zima 2021/22 sastoji se od nekoliko manjih, stilski povezanih, capsule kolekcija. Posebna pažnja usmjerena je na ekološki odgovornu proizvodnju. Capsule kolekciji baziranoj na sportskoj eleganciji, diskretnoj estetici, udobnosti i pročišćenim linijama suprotstavljena je, primjerice, mini kolekcija inspirirana francuskim BonBon stilom ispunjena odvažnim modelima u nijansi fuksije. Za one koji preferiraju odvažne modne odabire, tu je kolekcija koja spaja jednostavne forme i hrabre geometrijske uzorke u šarenim bojama i isprane retro printeve kao odu nekim starim modnim dekadama. Svi oni koji vole sofisticirani look zaljubit će se u komade nadahnute Art Nouveau erom i glamurom Hollywooda šezdesetih godina.


KategorijaAKCIJE