REPLAY MINI KOLEKCIJE – BIO PACK I GREEN PROJECT

BUZZ – vikend akcija
4 lipnja, 2021
Desigul VIP popust
31 svibnja, 2021
DATUM NOVOSTI
02.06.2021.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Ekološka održivost i briga za okoliš i prirodu već godinama su pri vrhu prioriteta brojnih modnih kuća i postepeno postaju filozofija koja je neizostavan dio proizvodnih procesa i kreiranja modnih kolekcija.

Brend Replay također je jedan od brendova koji već dugi niz godina predano radi na ekološki održivom pristupu i utjecaju na okolinu, uštedi i smanjenju štetnih utjecaja. U posljednjoj proljetno-ljetnoj Replay kolekciji tako se pojavljuju i dvije sustainable mini kolekcije: Biopack i Green Project.

Biopack modeli inspirirani su prirodom: osim ekološki osviještenog pristupa, korištenja prirodnih tkanina i pakiranja, ova capsule kolekcija uključuje palete boja koje su također nadahnute prirodom i elementima poput zemlje, vode i zraka. Svi materijali dobiveni su od pomno odabranog organskog pamuka i rezultat su predanosti i težnje prema ekološki održivom pristupu i smanjenom štetnom utjecaju na okoliš.

573 Bio su superudobne traperice izrađene od 100% organskog pamuka koje održavaju autentičan Replay denim izgled. Organski pamuk uzgojen je uz pomoć metoda koje imaju minimalan utjecaj na okoliš i u skladu su s ekološki održivim standardima. Dolaze u 3 nijanse i savršeno se kombiniraju s minimalističkim i nosivim Bio Pack t-shirtima koji su također napravljeni od organskog pamuka. 

Još jedna od inovacija iz Replaya je i posebna ekološki održiva mini kolekcija tenisica pod nazivom Green Project. Ova kolekcija održava esenciju brenda koji se očitava u jednostavnim oblicima i bojama bez kompromisa u području premium izgleda i kvalitete.

Cijela zelena capsule kolekcija oslanja se na upotrebu recikliranog poliestera i GRS certificiranih materijala za jednostavnu, čistu kolekciju koja će se svidjeti i ženama i muškarcima i koja se sjajno uklapa u ostatak Replay kolekcije.

Gornjište tenisica izrađeno je od mješavine recikliranih materijala: PET boca i otpadnih materijala, dok je pri izradi potplata korištena šećerna trska u kombinaciji s mješavinom reciklirane gume.

Čak je i samo pakiranje u kojem dolaze tenisice sustainable: kutije u kojima tenisice dolaze kreirano je od recikliranog papira i vreća za cipele dok je logo izrađen od najlona dobivenog od recikliranih PET boca.


KategorijaNOVOSTI