REPLAY – Ljeto u Replayu postalo je još toplije – POPUSTI DO 70%

SPORT VISION – Back to school!
21 kolovoza, 2019
TWISTER – Tražimo dječjeg animatora!
16 kolovoza, 2019
DATUM AKCIJE
od 20.08.2019.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Velika sezonska akcija u Replayu dobila je još veći porast sniženja te sada možete pronaći artikle iz Proljetno-Ljetne 2019 kolekcije čije su se cijene vrtoglavo spustile do vrućih 70%.

Ljetna kolekcija autentičnog street style brenda na morski pjat donosi visoko kvalitetne dizajnerske komade koji oduševljavaju pomno odabranim prirodnim materijalima koji pak jednostavno pozivaju na nesputano uživanje u morskim aktivnostima, uzorcima koji privlače pažnju i u svaku kombinaciju unose dašak posebnosti te detaljima koji nenametljivo upotpunjavaju svaki look.

Talijanski modni kreativci i ove sezone oduševljavaju svojim inovacijama držeći se pri tome provjerenih ukusa te osluškujući individualne želje, Replay na scenu unosi dašak nove perspektive koja mijenja modna pravila dok u isto vrijeme poštuje stara - kvaliteta za pamćenje!

Vruća sezonska akcija odlična je prilika za ulaganje ključne te stilski zanimljive komade koji inspiriraju dizajnom i oduševljavaju kvalitetom. Zavidan izbor Replay odjeće čije niske obaraju s nogu, možete pronaći u svim Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci te Dubrovniku te na web shopu.


KategorijaAKCIJE