Replay ljetni outfiti kojima ćete se izdvojiti iz mase

Ljetni popusti u Cicibanu
5 srpnja, 2022
CineStar kampanja CINEFAN THOR: LJUBAV I GROM
4 srpnja, 2022
DATUM NOVOSTI
05.07.2022.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Zašto volimo Replay? Osim prepoznatljive kvalitete i lijepog dizajna poznati brend je jedan od lidera u očuvanju okoliša

Dosljedan i beskompromisan stav brenda Replay po pitanju ekološki osviještene proizvodnje, rezultirao je dodatnom brigom o okolišu koristeći Hyperflex Re-Used recikliranje materijala, u skladu s najstrožim, međunarodno priznatim ekološkim standardima.

Omiljeni brend Replay pokazuje kako briga za okoliš nije tek puki trend, već dosljedna politika poslovanja koja utječe na svaku fazu njihovog proizvodnog procesa. Tako su Replay i ISKO - najveći proizvođač trapera na svijetu, udružili snage i ovog puta stvorili jedinstvene traper komade od ekološki prihvatljivih materijala.

Sam naziv Hyperflex Re-Used, govori o činjenici da je linija napravljena, ili čak bolje rečeno prepravljena od ekološki prihvatljivih sirovina, odnosno već korištenih ili recikliranih materijala.

O čemu se zapravo radi?

Replay u svom proizvodnom pogonu koristi otpadna pamučna vlakna koja se izgube u procesima proizvodnje, a riječ je o čak 10% djevičanskog pamuka.

Taj materijal se zahvaljujući Hyperflex Re-Used-u koristi ponovno u proizvodnji odjeće, što sugerira i sam naziv. Isto se događa i s poliesterom, koji nastaje od korištenog PET-a, 'omraženih' plastičnih boca koje u ovoj priči dobivaju pozitivni prizvuk.

Kao što modni brend Replay ustraje u svojoj politici poslovanja, misleći na dobrobit okoliša, ovo je dokaz da svaki pojedinac čini razliku i da je svatko važna karika u globalnom očuvanju planete.

KategorijaNOVOSTI