REPLAY – All Black For Halloween! Sve crno je na popustu!

EXTREME INTIMO – 50% Happy Halloween!
28 listopada, 2019
TWISTER – TRANSILVANIJSKI TULUM 27.10.
27 listopada, 2019
DATUM AKCIJE
29.10. i 30.10.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Inovativni talijanski brend Replay i mlada hrvatska fashion inspiracija Luna Valas, osmislili su i kreirali sjajnu mini kampanju koja, osim velikog ALL BLACK FOR HALLOWEEN popusta od 30% na sve crno, donosi i neke nove trendove kada je riječ o prezentaciji mode i njezinom doživljaju!

Stilski u duhu Halloweena, nova kolekcija Jesen-Zima 2019 obiluju crnim komadima, a akcija osim nove linije, uključuje i artikle iz Replay Outleta i Replay&Sonsa te da traje samo dva dana, 29. I 30.10.!

All Black For Halloween akcija pokazala se kao sjajna prilika za razmjenom ideja s Replayevom brend prezentericom Lunom Valas te iznjedrio tri inspirativna stajlinga koji u Replayev modni pristup unose dodatnu dozu osobnosti. Sve fotografije potpisuje poznati fotograf Goran Čižmešija.

DARK FOREST
Naoko casual, podosta edgy uz dodatak oversized elemenata, kombinacija savršena za dnevne, tople jesenske dane koji navečer zahtijevanju toplije slojeve! Inspirativna sinergija koja donosi dinamičan pristup street styleu!

BLACK ATTACK
Kombinacija kontrastnih materijala poput kože i crne viskoze, nezamisliv spoj haljine i suknje koji tako dobro sačinjavaju potpuno novi odjevni predmet, uz neizostavne gležnjače spremne na putovanje, priziva večernje izlaske bez početka i kraja!

COUNTRY BLUES
Klasična crna haljina u modernoj izvedbi, upotpunjena skrivenim jeans komadom koji je u sekundi sposoban promijeniti stilski koncept te ga od poslovnog looka translatirati u večernji, praktična je kombinacija koja definitivno intrigira.

Tri street style kompozicije zasigurno će potaknuti nekoliko stilskih ideja i želja, a veliki popust od čak 30% na SVE CRNE artikle, te će ideje pretvoriti u dobru priliku za shopping!

Dvodnevna akcija ALL BLACK FOR HALLOWEEN donosi pregršt fantastičnih komada iz nove kolekcije Jesen-Zima 2019 u kojoj prevladavaju crne nijanse! A osim noviteta, veliki popust obuhvaća i sav asortiman u Replay Outletu te Replay&Sons.

Ne propustite ALL BLACK FOR HALLOWEEN popust od 30% na SVE CRNO! Posjetite bilo koji Replay store, Replay Outlet, Replay&Sons ili webshop Reverto u danima 29. i 30.10.


KategorijaAKCIJE