Prvo regionalno eSports natjecanje u Splitu!

Akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera povodom obilježavanja Svjetskog dana hipertenzije
17 svibnja, 2017
LJUDSKI STOLNI NOGOMET
27 travnja, 2017
DATUM DOGAĐANJA
20.05. - 21.05.2017.

Mall of Split vam predstavlja prvo regionalno eSports natjecanje u Splitu! Ovaj vikend, 20. i 21. svibnja, na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu održat će se LAN Battle for Split natjecanje u računalnim igrama League of Legends i CS:GO, s glavnom nagradom od 10.000 kuna. Od 80 prijavljenih timova svoje će mjesto na turniru je osiguralo 12 najboljih.

Predstavljanje timova, slikavanje te druženje prije turnira će biti na drugom katu trga Marjan ispred Cro Fan Shopa u petak u 17:00 sati.

Regionalno natjecanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane. Natjecatelji iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije odmjeravat će svoje snage za nagradni fond od 10.000 kuna, kojeg je osigurao Mall of Split. Gledatelji će se moći i opustiti u LAN Party Zoni, koja će biti opremljena računalima, gadgetima, igraćim konzolama, VR uređajima, pićem, hranom i nagradama. Hostese i DJ će zabavljati ekipu oba dana, a Mall of Split sprema završni party u Ozon baru na trećem katu trga Vestibul.


KategorijaDOGAĐANJA