Pravila nagradnog natječaja “Osvoji outfit iz nove Zoe leggins kolekcije”

H&M kids održivi materijali
27 travnja, 2021
EKO PAZARIĆ – svježe, eko voće i povrće
21 travnja, 2021
NAGRADNI NATJEČAJ: “Osvoji outfit iz nove Zoe leggins kolekcije”

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj “Osvoji outfit iz nove Zoe leggins kolekcije”

Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “Osvoji outfit iz nove Zoe leggins kolekcije” je Mall of Split,firma Mejaši prvi d.o.o., Josipa Jovića 93, 21000, Split, dalje u tekstu „Organizator“. Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe Polleo Sporta i Mall of Splita.

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 24. 04. 2021. i traje do 28. 04. 2021. Nakon datuma završetka promocije, prijave više neće biti prihvaćene.

 

Članak 3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Organizatora i ostalih poduzeća uključenih u nagradni natječaj, kao ni njihovi rođaci.

Ako imate bilo kakvih upita vezanih uz ovu promociju, obratite se na: Mejaši prvi d.o.o. , Josipa Jovića 93, Split.

Članak 4. Način sudjelovanja i opis natječaja

Za sudjelovanje u natječaju je potrebno u komentaru objave natječaja na Facebooku odgovoriti na pitanje  “Zašto bi baš ti trebala postati nova vlasnica Gardenia outfita?”. Nagrađuje se jedan sudionik s najkreativnijim odgovorom po izboru Organizatora. Objavljivanjem komentara, sudionici prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja.

Članak 5. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja koji prekrše ova pravila ili se koriste lažnim profilima.

Članak 6. Rezultati natječaja i preuzimanje nagrade

Ime dobitnika će biti objavljeno najkasnije 48 sati od završetka roka za prijavu na mrežnim stranicama Mall of Splita. Dobitniku će nagrada biti poslana poštom ili može osobno preuzeti u trgovini Polleo Sport u trgovačkom centru Mall of Split.

Dobitnici će biti kontaktirani direktnom porukom u facebook messenger radi provjere osobnih podataka i dogovora preuzimanja nagrade.

Nakon objave imena dobitnika, dobitnik je dužan javiti se facebook messenger Mall of Split u roku od 24 sata i poslati osobne podatke. Sudionici u nagradnoj igri dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i prezimena za potrebe priređivača nagradne igre.

 

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku.

Članak 7. Nagrada

Sudionici u ovom nagradnom natječaju mogu osvojiti sljedeću nagradu: Zoe Leggings Gardenia komplet. Nagrada ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 8. Pravila Facebooka

Facebook nije odgovoran za promociju niti imaju veze s istom te ih se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravljaju natječajem niti su isti ikako povezani s njim te sudionik natječaja podatke ostavlja Organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9.  Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom.

 

Članak 10.

Ograničenje od odgovornosti: Promotor nije odgovoran za sudionike koji sudjeluju u ovoj Promociji. Promotor nije odgovoran za unose koji nisu uspješno izvršeni zbog tehničke pogreške bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na, tehnički prekid web stranice ili pad web stranice). Promotor te agencije i tvrtke povezane s ovom Promocijom, neće biti odgovorne za bilo kakav gubitak, trošak ili štetu koja je proizašla iz nepažnje bilo koje osobe u svezi s ovom Promocijom ili prihvaćanjem ili korštenjem nagrade.

Članak 11.

Prenosivost i/ili zamjena: Nagrada nije prenosiva ili zamjenjiva i ne može biti mijenjana za gotovinu ili bilo koji drugi oblik naknade. Svaki sudionik je odgovoran za točnost unosa svojih podataka. Ako sudionik dostavi nepotpune ili netočne informacije, sudionik će izgubiti nagradu. Novac kao niti bilo koji drugi oblik kompenzacije neće biti isporučen. Nagrade su podložne raspoloživosti, a ako te stavke više nisu dostupne, firma Mejaši prvi d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo zamijeniti istu s alternativnom nagradom jednake ili više vrijednosti.

Članak 12.

Ako se  iz bilo kojeg razloga ova promocija ne može provoditi se prema planu, ili postoji neki razlog izvan kontrole Promotora/ Priređivača koji oštećuje ili utječe na administraciju, sigurnost, pravednost, integritet ili pravilno provođenje ove Promocije, Promotor može po vlastitom nahođenju otkazati, prekinuti, mijenjati ili obustaviti promociju, te uvjete ulaska ili poništiti bilo kakve pogođene stavke.

Članak 13.

Mejaši prvi d.o.o. zadržavaju pravo diskvalificirati bilo kojeg sudionika koji nije ispoštovao pravila nagradne igre.  Svaki pokušaj prijevare ili zloupotrebe bit će diskvalificiran, kao i pokušaj otkupa nagrada, automatiziranih unosa ili pružanja lažnih ili nepravilnih informacija. U slučaju bilo kakvog spora glede provođenja Promocije ili nagrađene nagrade, odluka Mejaši prvi d.o.o. je konačna.

Članak 14. Zaštita osobnih podataka

 

Prijavom na nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja sljedećih 120 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Organizator će upravljati podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke vezano za primopredaju nagrade.

Sudionici potvrđuju da Mejaši prvi d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve odgode u isporuci nagrada. Nakon primitka nagrade, prestaje sva odgovornost Mejaši prvi d.o.o. Ulaskom u ovu promociju, sudionici prihvaćaju da se osobni podaci dobitnika dostavljaju trećoj strani (Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb) isključivo kako bi se olakšala isporuka nagrade.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Svi koji sudjeluju u ovoj promociji prihvaćaju ove Uvjete korištenja. GDPR.

https://mallofsplit.hr/prava-koristenja/