Pravila i uvjeti natječaja: Mall of Split & Polleo Sport slave fit Valentinovo!

EKO PAZARIĆ – 22.02.2020.
21 veljače, 2020
EKO PAZARIĆ – 08.02.2020.
7 veljače, 2020
DATUM NAGRADNE IGRE
10.02. - 15.02.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Mall of Split & Polleo Sport slave fit Valentinovo i nagrađuju dvoje zaljubljenika u fitness! Sve što trebate napraviti jest u komentar napisati zašto baš vas dvoje zaslužujete pakete For my Beast & For my Beauty, a najkreativniji odgovor pobjeđuje. Vremena imate do 15.02., do 23:59h. Sretno! 💪

Nagradni natječaj - Pravila

Nagradni natječaj

Priređivač nagradnog natječaja je tvrtka Mall of Split i Polleo Adria d.o.o.

Tema i svrha natječaja

Cijenimo trud svih fanova stranice i zato želimo definirati pravila kojima će biti zaštićeni.

Trajanje i dinamika natječaja

Na Instagram stranici Mall of Split od 10. do 15. veljače 2020. bit će postavljena objava koja komunicira nagradni natječaj. Fanovi se pozivaju da u definiranim terminima, u komentaru ispod objave, postave autorski komentar u kojemu odgovaraju na kreativno nagradno pitanje postavljeno u objavi. Autor najkreativnijeg komentara osvaja nagradu koja se sastoji od dva Valentinovo paketa Polleo Sporta.

Nagrada

Ukupan fond nagrade za kreativni natječaj sastoji se od:
Valentinovo For my Beast paket
Valentinovo For my Beauty paket
Oba paketa Polleo Sport trgovine u vrijednosti od 836,80 kuna osvaja natjecatelj koji, prema odabiru žirija, objavi najkreativniji odgovor na pitanje zašto baš on zaslužuje nagradu, u skladu s pravilima.

Pravila i uvjeti natjecanja

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su navršili 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 18 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara korisnika ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

Najkreativniji komentari će biti nagrađen u vrijeme definirano propozicijama. Ako u bilo kojem trenutku priređivač posumnja da sudionik zlorabi mehaniku natječaja, zadržava pravo brisanja prijave i isključenja korisnika iz natječaja.

Zlorabljenjem mehanike natječaja smatra se, ali nije isključivo ograničeno na:

1. Prijavljivanje komentara koji nije autorski ili za koje se nema pravo korištenja. U ovom slučaju priređivač će direktno kontaktirati natjecatelja, koji je dužan odgovoriti u roku od 24 sata na direktan upit te pružiti dokaze o autorskom djelu. Ukoliko natjecatelj to ne učini, komentar ili fotografija će biti uklonjeni iz natječaja.

2. Prijavljivanje komentara uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, u kojima se spominju javne ličnosti, ističu se vjerski simboli, simboli mržnje ili uvredljivi motivi. U gore navedenim slučajevima priređivač zadržava pravo istog trenutka ukloniti komentar, te natjecatelja isključiti iz natječaja bez dodatnog direktnog obraćanja prema natjecatelju. Priređivač natječaja zadržava pravo konačne odluke o brisanju komentara i diskvalifikaciji korisnika za slučajeve kršenja pravila natječaja, te neetičke slučajeve koje u pravilniku nije predvidio. Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.

Nagradni natječaj može se prekinuti, otkazati ili staviti u stanje mirovanja samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem Instagram stranice Mall of Split. Priređivač zadržava pravo promjene pravila ako nastupe situacije za koje smatra da iziskuju neke promjene u pravilima natječaja.

Objava rezultata

Rezultati natječaja i dobitnik će biti objavljeni najkasnije 17.veljače 2020. putem komentara na objavu vezanu za natječaj na Instagram stranici Mall of Split, a dobitnik će biti kontaktiran u inbox zbog provjere točnosti osobnih podataka (odgovara li osobno ime korisničkom imenu) i provjere dobi dobitnika (ima li dobitnik navršenih 18 godina) te dogovora oko preuzimanja nagrade.

Obrada osobnih podataka

U odnosu na sve sudionike obrađujemo njihovo korisničko ime na Instagramu te autorski komentar i fotografiju, a u odnosu na dobitnike i dodatne osobne podatke (ime i prezime, ako je različito od korisničkog imena, godinu / datum rođenja i (ako je primjenjivo) ime i prezime zakonskog zastupnika ili skrbnika koji će preuzeti nagradu). Sve navedene podatke koristimo isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nam oni nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade.

Pravo na nagradu

Sudionici koji sudjeluju u natječaju kao i dobitnik nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladno ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku/cima. Nagrade nisu prenosive.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja, uključujući s uvjetima obrade njihovih osobnih podataka.

Dostupnost natjecanja/aplikacije

Organizator nije odgovoran za dostupnost servisa Instagrama i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Instagram nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.


KategorijaNAGRADNA IGRA