Posjetite novu Timberland trgovinu u Mall of Split-u i ugrabite 20% popusta!

DOUGLAS – 20% na sav make-up asortiman!
8 rujna, 2017
DIADEMA – Nova Kolekcija proljeće/ljeto 2017
6 rujna, 2017
DATUM NOVOSTI
Petak 08.09.2017.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


U petak 8. rujna, Timberland otvara novu trgovinu u trgovačkom centru Mall od Split, te povodom otvorenja časti sve kupce sa 20% popusta na cijelu kolekciju.

Iskoristite priliku i ugrabite novu kolekciju do 17. rujna uz 20% popusta, provjerite novu kolekciju obuće, odjeće i modnih dodataka.

Spremite se za jesensku sezonu uz novu Flyroam kolekciju koja čini još jedan korak naprijed uz modernu tenisicu posebno napravljenu za istraživanje suvremenih urbanih krajolika.

Pustolovan po prirodi, Timberland svoj divlji američki duh dovodi u grad s ovom suvremenom tenisicom, napravljenom za one koji se ne boje izazova.

Flyroam kombinira današnju minimalističku estetiku s modernim i “underground” dizajnom koji savršeno odgovaraju Timberlandovoj snažnoj osobnosti.

To je poziv da živimo u gradu kao na dinamičnom igralištu , zahvaljujući AeroCoreTM tehnologiji razvijenoj u Timberlandu.

Revolucionarni energetski sustav cilja na smanjenje težine i fleksibilnost kao nikada do sada.

Dizajn usmjeren na performanse minimalizira doticaj stopala sa tlom kroz specijalan gumeni potplat koji omogućava jako amortiziranje. Flyroam omogućava izvanredne performanse dok hodate i stvarate vlastite urbane priče.

Karizmatična i cool u svakom detalju, Flyroam cilja postati još jedna Timberlandova ikona, stvorena za sve koji žele laganu, okretnu tenisicu sa kojom će se lako probijati kroz gradsku vrevu. Da li ste vi jedan od njih?


KategorijaAKCIJE