Nova Guess kolekcija osvaja šarmom

TIMBERLAND BLACK MONTH!
9 studenoga, 2020
Levis - Mall of Split
Vikend akcija u Europa 92 i Levis trgovinama
6 studenoga, 2020
DATUM NOVOSTI
09.11.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Uz neizostavnu crnu, crvena je must have boja ove sezone

Zimska Guess kolekcija predstavlja obaveznu crnu boju koja prevladava u većini artikala dok paleta crvene boje ispunjava zimsku sezonu šarmom i privlačnošću koja nam je prijeko potrebna za vrijeme sivih i hladnijih dana.

Tako nova Guess kolekcija uključuje tople i ugodne komade od pletenine, poput duge, rebraste haljine s otvorenim ramenima, dok umjetno krzno preuzima svu pozornost zahvaljujući svojoj mekoći i toplini, a naš odabir ovog puta predivan je crni prsluk nježan poput baršuna.

Uz neizostavnu crnu, crvena je must have boja ove sezone i na modnim dodacima, bilo da se radi o casual ruksaku s naglašenim logotipom ili jednostavnoj, klasičnoj torbi za sve prilike. Kako biste potpuno zaokružili svoj modni accessories obavezno ga upotpunite novčanikom u istoj boji.

Kada je riječ o obući, ne možete pogriješiti ako se odlučite za elegantne crne gležnjače na potpeticu ili za nešto robusnije, ravne gležnjače s dodatnim ukrasnim cirkonima. Za koju god varijantu se odlučili najvažnije je da vam bude udobno i toplo, a dodatni accessories biti će točka na 'i' vašeg outfita. Pripremite se za hladnije dane uz neodoljive odjevne Guess kombinacije u kojima ćete izgledati urbano i šik.


KategorijaNOVOSTI