Nova CCC kolekcija Lasocki City

Aktivnosti 15. i 16.O4. u Douglas parfumeriji
15 travnja, 2022
Dječji uskrsni program
14 travnja, 2022
DATUM NOVOSTI
15.04.2022.


RADNO VRIJEME: 09 - 21 h


Slike svakodnevnog obiteljskog života u novoj kampanji Lasocki. 

Kapsulnu kolekciju Lasocki Gradska ležernost pripremila je danska manekenka i influencerica Caroline Bille Brahe. Pozirala je za fotografije u rodnom Kopenhagenu sa suprugom i dvoje djece. Vožnja biciklom, izlet u park, druženja u omiljenom kafiću - ovo je gradski život u svom najugodnijem obliku. 

Prirodno, ali s dozom nježnosti. Toplo, ali minimalistički. Dinamično i spontano. Caroline Bille Brahe iskreno i srcem dokumentira svoj svakodnevni život. Danska manekenka koja je prošetala modnim pistama najvećih modnih kuća - Chanel, Givenchy i Valentino - živi sa svojom obitelji u voljenom Kopenhagenu. Njezin suprug, chef Frederik Bille Brahe, vodi restoran Atelier September i nekoliko barova i kafića. Vjenčali su se prije četiri godine, dobili dvoje djece, a sada zajedno promoviraju moderan način života. Voze bicikle, jedu zdravu hranu i provode vrijeme s djecom u prirodi. 

Jedan dan u životu Carolinine obitelji prikazan je na fotografijama za brend Lasocki. Gradska ležernost savršeno se uklapa u atmosferu lijenog vikenda s tvojim najdražima. Caroline želi samo najbolje za svoju obitelj. Kolekcija Gradska ležernost kreirana je u duhu Crafted Detaila, odnosno povratka tradicionalnim zanatima. Dodatna oprema je izrađena od sirove kože i rađena ručno. Potplati cipela izrađeni su od krepa - meke, prirodne gume. 

Gradska ležernost se sastoji od obuće za nju, njega i za mališane. U ženskoj kolekciji cipele i čizme pune su suptilnih nijansi plave, lavande, oker i smeđe boje. Gradska ležernost također predstavlja torbe s dizajnom koji se odnosi na shopper i hobo torbe, u nijansama pijeska i mistične sive. Za njega su predviđeni isti stilovi obuće u različitoj paleti boja: prljavo bijeloj, naked, tamnoplavoj i čokoladno smeđoj. Djeca mogu birati iz šireg spektra modela. Za najmlađe (Kids linija), uz čizme ukrašene šarmantnim motivom medvjedića, Lasocki nudi cipele i sandale na čičak, a za stariju djecu (Young line) cipele i niske gležnjače. Nijanse - od tople narančaste, preko tamnoplave do lavande - odnose se na najljepše boje prirode. 

Gradska ležernost je, u interpretaciji Lasocki, skladan spoj čara gradskog života uz njegu odnosa s prirodom. 

KategorijaNOVOSTI