Neodoljivi satovi iz Argentuma!

DOUGLAS – 15% na cijeli Clinique asortiman + POKLON!
2 travnja, 2019
ZAKS – Proljetna kolekcija satova!
29 ožujka, 2019
DATUM AKCIJE
do 20.04.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Bezvremenski, elegantni i funkcionalni modnih dodataka

Srebrnarnica Argentum nadopunila je kolekciju satova urbanih brendova Belmond i Daisy Dixon. Dizajn ovih funkcionalnih modnih dodataka je elegantan i ženstven, a modelima dominiraju proljetne nijanse poput ružičaste i ljubičaste. Ljubiteljice klasičnog dizajna zasigurno će osvojiti modeli u bijelim, zlatnim i bež tonovima. Veliko kućište i upečatljivi dizajn ovih funkcionalnih modnih dodataka podignut će svaki look i dati mu neodoljivi proljetni pečat.

U periodu od 21.03. do 20.04.2019. posjetite Argentum poslovnicu, istražite cijelu ponudu satova i nakita te ne propustite iskoristiti odlične popuste: do 50% na kolekciju srebra i remena za satove, 30% na kolekciju satova, 25% na kolekciju zlata. Također, u tijeku je rasprodaja do isteka zaliha: 60% na dio asortimana satova te 70% na dio asortimana srebra i čelika.

*Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede bez obzira na način plaćanja; ne vrijede za poklon bonove, medicinske naušnice, novu kolekciju srebra, “Best Buy kolekciju” i nakit po narudžbi.


KategorijaAKCIJE