MY LOVELY BAG – torbice predstavljene na Milan Fashion Week dostupne u Mall of Split

Mall of Split – Mid Season Sale
5 listopada, 2020
Cinestar - Popcorn srijeda
CINESTAR – Gratis kokice i niže cijene ulaznica
28 rujna, 2020
DATUM NOVOSTI
29.09.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21h


Nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, My Lovely Bag su svoj rad okrunili predstavljanjem na prestižnom modnom događaju Milan Fashion Week. U prelijepoj palači Visconti, u sklopu ovogodišnjeg Milan Fashion Week, brend My Lovely Bag je predstavio svoju jesensku kolekciju koja je već dostupna u našem centru u LOVELY BOUTIQUE na drugom katu!

Kolekcija krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna i decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika i onih upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa na njima.

Podsjetimo, My Lovely Bag se, uz svoj jedinstven dizajn, istaknuo na tržištu i kao brend specijaliziran za ručnu izradu torbica čiji su svi metalni dodaci i ukrasi unikatni i rađeni prema njihovim nacrtima.

Kada nosite My Lovely Bag, nosite jedinstven komad koji je izrađen s puno ljubavi, i koji je posljednjih dana, oduševio svjetsku modnu prijestolnicu.


KategorijaNOVOSTI