LEGO® – Batman Obiteljski Dan

GALILEO – 30% popusta na novu kolekciju i dodatnih 10% popusta za kupnju iznad 1.000 Kn!
6 travnja, 2017
SVIJET ČAJA – Petak je Dan čaja uz 10% popusta na sve čajeve
5 travnja, 2017
DATUM DOGAĐANJA
08.04. - 09.04.2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


LEGO Batman ponovo u kinima! Warner Bros. Pictures i LEGO Grupa su prikazali novi LEGO Batman film. Novi LEGO Batman Movie artikli iz filma možete pronaći na policama LEGO Store-a, a ovog vikenda možete i isprobati setove i u Splitu.

08. i 09. travnja čekamo vas s besplatnim LEGO® Batman obiteljskim danom gdje mali i veliki podjednako mogu isprobati svoje vještine. Posjetitelji događaja mogu sudjelovati u LEGO® Batman igrama. Na događaju će svaki posjetitelj moći pronaći nešto za sebe. Između ostalog posjetitelji mogu sastaviti Robina, vjernog prijatelja Batmana, mogu se natjecati sa svojim sagrađenim batmobilom i diviti u Gotham kuli. Za najmanje sudionike smo pripremili LEGO DUPLO bazen. Osim Batmana sudionici mogu isprobati i LEGO Friends artikle te razne LEGO aplikacije. Tko želi može napraviti zajedničku fotografiju s likovima iz Batman filma.

Svi sudionici imaju mogućnost osvajanja LEGO kupona, ako budu zajedno igrali s nama.

LEGO grupa je posvećena inspiriranju i razvoju djece kroz igru LEGO kockicama svugdje u svijetu. U skladu s našom misijom želimo približiti LEGO igru djeci, bez obzira na njihovu dob, spol i interese. Program s kreativnim izazovima, smijehom i uzbudljivim igrama pruža neusporedivi LEGO® doživljaj malima i velikima.


KategorijaDOGAĐANJA