LC WAIKIKI KONAČNO U HRVATSKOJ!

SPORT VISION – midseason sale s popustima i do 30%!
9 svibnja, 2019
DOUGLAS – 15% na svu Estee Lauder preparativnu kozmetiku te poklon deluxe uzorci uz kupnju.
6 svibnja, 2019
DATUM NOVOSTI
17.05.2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, s gotovo 1000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, konačno otvara prve prodavaonice i u Lijepoj Našoj i to u Splitu i Zagrebu. Povodom otvorenja prodavaonice u Splitu, od 17. do 19. Svibnja možete ostvariti 20 posto popusta na sve artikle.

Prva se prodavaonica u Splitu otvara 17. svibnja u Mall of Split. LC Waikiki u Hrvatskoj ima vrlo ambiciozne planove te će otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u narednih nekoliko godina. Filozofija je kompanije da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama.

U prosjeku 12 milijuna ljudi tjedno kupuje u njihovim trgovinama, a svake minute prodaju gotovo 1800 proizvoda. LC Waikiki poznat je kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama nego njihovi konkurenti. U svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji - od beba, preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Odnedavno imaju i liniju sportske odjeće pa je gotovo nemoguće ući u njihovu trgovinu i izaći praznih ruku. Osim širokog izbora, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i popustima i posebnim ponudama cijele godine.

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali i svima dostupna.


KategorijaNOVOSTI