KRUNA MODE -Nova Blend kolekcija Jesen/Zima 2016/17

TOMAS SPORT -40% i Back to School
31 kolovoza, 2016
AKVAREL – Sve za Vaše vjenčanje iz snova
30 kolovoza, 2016
DATUM NOVOSTI
2016/2017


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Ovogodišnju mušku jesensku kolekciju Blend je odlučio predstaviti pravim - muževnim stilom uz primjesu vanjskih (outdoor) i sportskih elemenata. Spoj tih donekle kontrastnih koncepta Blend je savršeno povezao koristeći se mješavinom plavih, crnih, sivih i maslinasto zelenih nijansi. Tim stilom i bojama daje dojam čiste elegancije s elementom upadljivosti što se svakako da zapaziti u novim jesenskim kaputima, čizmama, košuljama i trapericama.

Ženski dio kolekcije - BlendShe dizajniran je s „cool“ stavom, upadljivim grafikama te donekle izvrnutim ali i impresivnim detaljima. Osim dodatka novih i uzbudljivih elemenata, fokus ženskog djela kolekcije usmjeren je na nove „jeans“ trendove, razne vrste jakni, kaputa i drugih odjevnih predmeta koji su nešto deblji i topliji. Uz to BlendShe je spremio i širok raspon haljina, majci i bluza kako bi svoju jesensku kolekciju mogli što bolje upotpuniti.

Uz odjeću Blend je prezentirao i jesensku kolekciju obuće koja svakako uz svoju lakoću i moderan stil predstavlja izvrstan dodatak jesenskoj garedrobi.

Nove artikle Blend HE kolekcije možete istražiti u trgovinama Kruna Mode ili putem njihovog webshopa: www.krunamode.hr


KategorijaAKCIJE