Kazališna predstava: PROFESOR BALTAZAR – PUT OKO SVIJETA

GALILEO – OVE JESENI VI BIRATE
2 studenoga, 2017
DESIGUAL – Create your look
31 listopada, 2017
DATUM DOGAĐANJA
05.11.2017. u 18:00h

Sjećate se legendarnog profesora Baltazara kako zamišljeno hoda svojim laboratorijem i traži rješenje za spas Baltazargrada? Naš dragi profesor Baltazar se vratio, mudriji i pametniji no ikad te će Vas uz dozu nezaobilaznog čarobnog napitka, poučiti nekim novim vrijednostima i životnim znanjima!

Predstava „Profesor Baltazar - put oko svijeta“ – vesela je priča o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu. Priča prati znatiželjnu pticu, koja uvijek svugdje kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovog svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njenog jata. Sama, izgubljena i tužna, ptica doputuje u Zagreb, gdje upoznaje smetlaricu, koja ju dovodi do profesora Baltazara, njezine jedine ruke spasa. To njihovo putovanje pruža jedinstvenu priliku da se na sceni prikažu dva svijeta: onaj stvarni - temeljen na postojećim i poznatim lokacijama te onaj imaginarni u kojem su sva čuda moguća.

Kazalište Tvornica lutaka i UNICEF donose Vam priču protkanu porukama o prijateljstvu, ljubavi i znanju u nedjelju, 05.11.2017. u trgovačkom centru Mall of Split u 18 sati.

Pozivamo sve mališane i njihove roditelje na put oko svijeta s profesorom Baltazarom i njegovim prijateljima!


KategorijaDOGAĐANJA