FIVE STAR FASHION – Stigle su jesensko/zimske kolekcije za brandove GANT, Barbour, Polo Ralph Lauren i Sebago!

COME TE – 60% na srebrni nakit – 30% na zlatni nakit!
29 rujna, 2018
SPORT VISION – Vikend Akcija!
28 rujna, 2018
DATUM NOVOSTI
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


GANT, Barbour, Polo Ralph Lauren i Sebago i ove su nas sezone oduševili raznolikošću krojeva i šarenilom boja u kolekcijama za žene, muškarce i djecu. Kolekcijama za Jesen/zimu 2018. dominiraju nježni tonovi - smeđa, tamno zelena i bordo boja, s neizbježnim plavim nijansama, specifičnima za GANT.

U ponudi su jednostavne linije za svaki dan, bilo za opušteni, svakodnevni ili elegantan poslovni look: košulje, majice, puloveri, blejzeri, jakne, kaputi, hlače, haljne, obuća, donje rublje, modni dodaci...

Sigurni smo da će vam se i ove sezone svidjeti raznovrstan izbor košulja za žene i muškarce, uključujući i popularna Tech Prep linija od GANTA koja je oduševila sve naše kupce. Zbog prozračnih materijala i inovativnih tkanina, košulje s dodatkom Tech Prepa su iznimno ugodne za nošenje tijekom cijelog dana. Osim toga, održavanja i glačanje Tech Prep košulja znatno je lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja, a zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.


KategorijaNOVOSTI