IPANEMA – Novootvreno na prizemlju trga Vestibul!

INTERSPORT – Odaberi 3 Plati 2!
8 lipnja, 2017
INTERSPORT – Akcija do 50% kupaći kostimi i ljetna obuća
7 lipnja, 2017
DATUM NOVOSIT
07.06.2017

NOVO !! Ipanema - prizemlje trga Vestibul.

Grendene je najveća kompanija u brazilskoj industriji obuće i jedna od najvećih kompanija u svijetu. Brandovi koje proizvodi a koje možete naći u ponudi na našem prodajnom otoku su: Ipanema, Rider, Grendha, Cartago i Zaxy.

Grendene godišnje proizvodi oko 190 milijuna pari obuće i izvozi u više od 85 zemalja širom svijeta. Izuzetna pažnja se posvećuje očuvanju okoliša, 99% industrijskog otpada se reciklira te na takav način pokazuju poštovanje prema potrošačima, društvu i planeti.

Ipanema je brand koji nosi ime jedne od najljepših plaža na svijetu i upravo je to glavna inspiracija koja svojim veselim tropskim stilom daje poseban šarm.

Široki spektar proizvoda boja i dezena nude izbor za svačiji stil i ukus. Iznenađujuća udobnost zajednička je svim Ipanema proizvodima a rezultat je napredne tehnologije koja se koristi u proizvodnji japanki.

Rider je brand namijenjen onima koji uživaju u životu, bilo da je riječ o dobroj šetnji ili opuštanju na plaži. Proizvodi se stalno prilagođavaju novim trendovima i lider su u novim tehnologijama, modeli su raznovrsni i idu od casual do sportske elegancije.

Inspirirani su prirodom, sportom i avanturističkim duhom te su na taj način interesantni za sve generacije. Promotori Ridera su velika sportska imena Roberto Carlos, Romario, Guga Cuerten i Airton Sena.


KategorijaNOVOSTI