Hugo proslavio otvorenje nove poslovnice

TVORNICA ZDRAVE HRANE: Tjedan Amazone
15 rujna, 2022
Twister
7 rujna, 2022
DATUM NOVOSTI
09.09.2022.

  • PJACA [1]

  • +385 (0)21 652 660

  • hugo.mallofsplit@fashioncompany.eu

RADNO VRIJEME: 9–21 h


HUGO PROSLAVIO OTVARANJE NOVE POSLOVNICE

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Zabavi su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti poput Dunje Jovanić, Ane Čagalj, Marka Bošnjaka, Jelene Perić, Elene Dizdar i brojnih drugih predstavnika iz svijeta mode, kulture, umjetnosti i šoubiznisa. 

Uzvanici su uživali u očaravajućem prostoru Mistral Beach bara, koji je samo za ovu priliku bio pretvoren u pravi HUGO raj prepun detalja u crnoj, crvenoj i bijeloj boji. Gosti su imali priliku, u okviru body art punkta, dobiti privremenu tetovažu kanom ili podignuti look na viši nivo uz cool pletenice. 

Eksploziju pozitivne energije izazvala je zvijezda svjetske klupske scene Burak Yeter, poznat po globalnom hit singlu Tuesday.

Kao uvod u zabavu koja je podigla modnu temperaturu na maksimum, dvadeset najpoznatijih hrvatskih influensera tokom popodneva uživalo je u krstarenju okolnim otocima, dok je poznati DJ dvojac Vanillaz svojim setom kreirao pravu party atmosferu na brodu. 

Modni događaj sezone organiziran je u čast nove HUGO poslovnice koja je otvorena sredinom ljeta u centru Mall od Split.

Poslovnica se odlikuje autentičnim interijerom kojim dominiraju čiste, ravne linije, a kombinacija hladnih tonova i detalja u crvenoj boji doprinosi i neponovljivom šoping iskustvu.

Nova nezaobilazna adresa za sve ljubitelje ulične mode prepuna je komada koji omogućavaju svakom pojedincu da izrazi svoju individualnost i bude ono što jeste.


KategorijaNOVOSTI