GUESS – ELLA DVORNIK ZNA KAKO NOSITI NAJVEĆI TREND SEZONE!

STEVE MADDEN – Iznenađenje od 20% popusta u novootvorenom STEVE MADDEN storeu!
26 travnja, 2019
Argentum – ŠARENI CIRKONI – MODNI GLASNICI PROLJEĆA!
18 travnja, 2019
DATUM NOVOSTI
proljeće 2019.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Inspirirajte se prugastim kombinacijama Elle Dvornik

Prugice su jedan od onih uzoraka koji je uvijek u trendu i koji se može odlično iskombinirati neovisno o vašem odjevnom stilu. Ovaj bezvremenski uzorak obožavaju žene koje preferiraju klasiku. Svoje upečatljive kombinacije njime podižu i djevojke koje vole mix odjevnih stilova, a u njemu često viđamo i fashionistice koje njeguju retro stil.

Jedna od trendseterica koja ima uistinu autentičan stil odijevanja je i Ella Dvornik, koja je u Guessu odabrala nekoliko trendi kombinacija s prugicama i pokazala nam kako nositi najveći ovosezonski trend.

Elegantnu plisiranu suknju Ella je isfurala uz retro crno-bijelu košulju te uzorak riblje kosti, dodala joj je klasične crne cipele na petu i torbicu oko struka. Ovakvu kombinaciju možete nositi na posao, za večernji izlazak ili šetnju gradom.

Za drugi outfit možete baš poput Elle odabrati prugasti sako u bijeloj varijanti, koji možete nositi kao zaseban odjevni komad ili u kompletu s kratkim hlačicama. Cijeli outfit Ella je začinila sa žarko žutom majicom i otkačenim cipelama.

Odjevna kombinacija uz vječnu trendi traper jaknu može biti casual, ali i sexy. Uz suknju na plave, crvene i bijele prugice Ella je odabrala jednostavnu bijelu majicu, a cijeli outfit podigla je retro cipelama na petu.


KategorijaNOVOSTI