GASTRO DUEL završio bez pobjednika

RESERVED do 50%
6 svibnja, 2016
MASS do 50%
4 svibnja, 2016
DATUM DOGAĐANJA
05.05.2016.

Gastro duel Dalmacija u mom pjatu pod vodstvom Ivana Pažanina u Food Courtu Mall of Splita završio bez pobjednika

Glumica Nives Ivanković i pjevač Giuliano odmjerili su snage u spravljanju najboljeg dalmatinskog pjata, a posjetitelji su kušali pripremljena jela.

Da trgovački centar Mall of Split, uz niz poznatih robnih marki i trgovina, nudi i bogatu gastronomsku ponudu, pokazali su danas kuhari u uzbudljivom gastro duelu Dalmacija u mom pjatu, održanom u Food Courtu trgovačkog centra. Poznati kulinarski majstor Ivan Pažanin, još se jednom našao u dobro mu poznatoj ulozi suca, birajući najbolje pripremljeno jelo, a Mall of Split na jedan je dan postao središte tradicionalne dalmatinske kuhinje.

Pred brojnom publikom u ugodnom ambijentu Food Courta, dva tima, pod vodstvom glumice Nives Ivanković i pjevača Giuliana, pripremala su jela koje za njih znači najukusniji dalmatinski pjat, a u kuhanju su im pomogli vaterpolisti hrvatske reprezentacije. U timu Nives Ivanković kuhali su Ivan Buljubašić i Boris Pavlović, a u timu Giuliano bili su Anđelko Šetko i Ivan Milaković. Pripremljena jela bila su toliko ukusna da je glavni sudac Ivan Pažanin odlučio kako će ovoga puta svi biti pobjednici te je dvoboj završio neriješeno. Ivan Pažanin nije uspio odoljeti pa se i on, na oduševljenje svih prisutnih, uhvatio kuhače i pripremio jelo iznenađenja, koje su svi posjetitelji jedva dočekali kušali. Uz kuhanje, otkrio je i poneku dobro čuvanu tajnu dalmatinske kuhinje koje njemu pomažu pri spravljanju vrhunskih jela.

“Danas smo u Mall of Splitu mogli vidjeti same delicije. Oba su tima danas bila super, a ono što je najbitnije svatko je to napravio na svoj način. Ono što smo ovdje vidjeli je da je interes za gastronomiju velik i da bi ovakvih događaja u Splitu svakako trebalo biti više”, smatra kulinarski majstor Ivan Pažanin.

Smijeh i zabava bili su glavni sastojak ovog gastro duela, a dodatni začin posjetiteljima bila je i mogućnost fotografiranja s njihovim omiljenim kuharom. Za vrhunsku atmosferu pobrinuli su se i voditelji Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći koji su s prisutnima s nestrpljenjem iščekivali najbolji dio duela - degustaciju u kojoj su svi mogli sudjelovati.

Giuliano je iskazao oduševljenje koliko je uspio naučiti od Ivana u tako kratkom vremenu: “Iako je bilo izjednačeno, moram reći da je moj tim bio perfektan, a naše jelo ukusno. Definitivno ću se opet odazvati ako me pozovu, a ako ne, doći ću se zabaviti kao i današnja publika”.

Nives Ivanković ovo je ujedno bio i prvi posjet trgovačkom centru Mall of Split, a svoje oduševljenje nije mogla sakriti. “Ja u principu uvijek idem ciljano, a ovo je jedan od centara koji je po mojoj mjeri i jako je lijep, baš po mom ukusu. Ovo je prvi, ali definitivno nije zadnji put da sam ovdje”, rekla je Nives.

Food court središnje je mjesto za predah i druženje za sve posjetitelje, a svojom ponudom obuhvaća mnoštvo "fast" i "slow food" restorana. Osmišljen je kao koncept otvoreno-zatvorenog tipa, a nalazi se na drugom katu trgovačkog centra Mall of Split.

Tijekom cijelog petka svim posjetiteljima Food Courta, koji žele uživati u ukusnim delicijama, bit će dostupne brojne pogodnosti zakupaca trgovačkom centra Mall of Split


Kiks&More - uz svako jelo gratis pomfrit I palačinke
Chinawok – uz svako jelo gratis juha ili salata po izboru
Crepelicious - uz svaku palacinku cjeđeni sok gratis
Biberon - Pileći batak u teriyaki umaku sa chilliem i medom + gratis pomfrit 35 kn
Pogledajte galeriju OVDJE


KategorijaDOGAĐANJA