GALEB – do 30% popusta povodom rođendana

Kruna Mode - Mall of Split
KRUNA MODE – jedinstvena akcija – do 35% popusta
3 studenoga, 2020
SportVision - Mall of Split
SPORT VISION – AKCIJA 2+1 GRATIS
2 studenoga, 2020
DATUM AKCIJE
do 8.11.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Njegovo putovanje je započelo davne 1951. u Omišu. Od tada, ljubav prema prirodnim i udobnim pletivima, svakog dana sve više raste. Zahvaljujući modnim i tržišnim pristupom koji prati duh vremena, danas je ovaj brend dostigao status sinonima za kvalitetno rublje domaće proizvodnje pa se tako skoro već 70 godina (pre)nosi s generacije na generaciju u koju su utakne brojne obiteljske priče.

Galeb tijekom dugih godina postojanja pomiče granice inovacijom i razvitkom, ali zadržavajući vrhunsku kvalitetu. Tako vrijedne ruke naših djelatnica već skoro sedam desetljeća s ljubavlju šivaju proizvode iz nakvalitetnijih prirodnih materijala. Tome svjedoči činjenica da posjedujemo certifikat Oeko-tex koji garantira da su sve komponente proizvoda testirane na štetne tvari te da je artikl u potpunosti ekološki siguran.

Galebove proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih i osjetili – najbliže koži, najbliže srcu.


Rođendanski popust

Lijepe trenutke i obljetnice treba propisno proslaviti pa je Galeb povodom svog rođendana pripremio vesele vijesti – do 08. 11. 2020. pronađite omiljene proizvode na popustu od 20%, a ako ispunite pristupnicu kluba vjernosti čeka vas čak 30% na sve.


KategorijaAKCIJE