FASHION&FRIENDS – Nova trgovina, nova kampanja

TVORNICA ZDRAVE HRANE -Tjedan zdravih napitaka
16 ožujka, 2022
MASS – akcija 3 za 2
16 ožujka, 2022
DATUM NOVOSTI
16.03.2022.

  • VESTIBUL [1]

  • 021 349 033

  • fashionfriends.mall@fashioncompany.eu

RADNO VRIJEME: 9–21 h


Vodeći multibrend koncept zakoračio je u novu sezonu impresivnom modnom pričom, kojom obilježava petnaest godina postojanja na regionalnoj modnoj sceni.

Najnovija kampanja, snimljena za kolekciju proljeće/ljeto 2022, vodi nas na jug Španjolske gdje su među kulisama očaravajućeg kompleksa La Muralla Roja nastale fotografije koje navode na maštanje o vječnom ljetu. 

Kampanja pod nazivom Step Up dočarava sve ono što Fashion&Friends jeste - stilsku hrabrost, izlazak iz zone komfora i slobodu koja nije ograničena vremenom, mjestom ili stanjem uma.

Stajling koketira s retro estetikom devedesetih, ali i party glamurom. Prikazan je  zanimljivi miks dnevnih, večernjih i sportskih komada, među kojima dominira stonewashed denim, haljine u mini i midi dužinama, uvijek aktualne chino hlače, kao i košulje čistih linija.  

Outfiti se poigravaju slojevitošću i teksturama, a razigrani krojevi, te jarke i pastelne boje savršeno dočaravaju mediteranski temperament i lakoću življenja. 

Kombinacije namijenjene toploj sezoni pred nama sadrže pregršt zanimljivih detalja, od trendi sandala, preko svilenih marama s printom, oversize sunčanih naočala i torbica u vibrantnim nijansama.

Fotografije potpisuje talentirani modni fotograf Marko Vulević, stajlinge Jelena Milovanović za Vis à Vis, frizuru i šminku Aleksandar Đikić, a ispred objektiva našli su modeli Nicole Mayer, Luis Calandriello i Neven Stanišić.

Kampanja je zaokružena fashion videom u režiji Nemanje Novakovića, koji predstavlja magičnu sinergiju boja, detalja i raskošnih kolekcija.

 

https://youtu.be/ZAoxgYQU2V4


KategorijaNOVOSTI