ZAKS – DRAŽESNI SREBRNI MOTIVI U ZNAKU PRVE LJUBAVI

INTERSPORTU – Pozdravi proljeće uz popust od 20% na redovne cijene odjeće, obuće i opreme!
19 travnja, 2018
CINESTAR OBITELJSKI VIKEND – Ukradena princeza
18 travnja, 2018
DATUM NOVOSTI
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Nova proljetna kolekcija nakita zlatarnice Zaks idealan je poklon, posebice u nadolazećoj sezoni pričesti i krizmi

Mnogi kažu da se nikada ne voli kao prvi put - nezaboravno, nevino i čisto. Isto su prepoznali i u zlatarnici ZAKS te lansirali neodoljivu kolekciju minimalističkog nakita koja je nosiva baš svakog dana. Fantastičan svijet djetinje zaigranosti prikazan je u srebrnoj adaptaciji ovih profinjenih ukrasa koji zrače modernom elegancijom i ljupkim dizajnom.

Najatraktivniji komad kolekcije uvjerljivo je prsten pečatnjak koji svoj veliki povratak na modne piste može zahvaliti high street brendovima, a sada je zasjao i u novoj Zaks kolekciji. Ovaj masivni modni dodatak osvaja publiku diljem svijeta, naročito svojim raznovrsnim gravurama koje ne umanjuju njegovu eleganciju jer mu dodaju nježnu notu romantičnog prizvuka. Bogati opus naušnica u proljetnoj kolekciji krije male i senzualne ukrase kojim će mnogi rado upotpuniti dnevni look ili dodati modni akcent večernjim izlascima.

U kompletu s njima, vesele ogrlice svojim dizajnom privlače pažnju i dozivaju toplije dane dok se narukvice dražesnih simbola, ujedno i zaštitni znak kampanje, međusobno nadopunjuju i nastavljaju pripovijedati priču o neprikosnovenoj povezanosti.

Zlatarnica Zaks novom kolekcijom otkriva detalje koji dopuštaju slobodu igranja s modom te istovremeno simboliziraju dječju nesputanost te univerzalne vrijednosti ljubavi. Riječ je o modnim dodacima koji mogu izraziti najprofinjeniju stranu žene, ali i nakitu koji je idealan kao dar u nadolazećim proljetnim svečanostima.

Stoga, posjetite zlatarnicu Zaks i razveselite sebe ili svoje najmilije.
Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju!


KategorijaNOVOSTI