Dođite na Shooster dan

Za vikend do Mall of Split besplatnom autobusnom linijom
8 travnja, 2016
Desigual – međusezonsko sniženje
6 travnja, 2016
DATUM AKCIJE
09.04 - 10.04.2016.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Posjetite Shooster dan subota 09.04. i nedjelja 10.04. od 9-20h. Na Trgu Jadran - prizemlje bit će smješten Shooster box u kojem izlažemo 12 top modela tenisica ali pripremamo i mnoštvo zabave i nagrada. Nema posebnih prijava i kvalifikacija, samo dođi i uskoči u neku od aktivnosti!


"Ja sam vintage. Ja sam klasika. Ja sam future. Ja sam adidas - ZX Flux.

Moj dizajn i print je raznovrstan, nepredvidiv. Probaj zamisliti neki, hajde probaj... velika vjerojatnost da ju je već netko napravio i da se nalazi u tvom obližnjem Shoosteru.

Odgovaraju mi ljudi koji su u pokretu 24/7/365, a očito da i ja njima odgovaram jer me samo takve osobe furaju.

Osobe koje nikad neće žrtvovati udobnost radi modnog hira. Oni žele udobnost, stil i da moj dizajn govori više o njima nego o meni. Maksimalno iskustvo i kvaliteta, to garantira svaka pruga na mom logu.

Moja vlasnica je Aleksandra Milinković. Radio voditeljica na Enter Zagrebu. Pratim je u korak u njenim snovima i ambicijama. I izlascima. Jako puno izlazaka, posla, pa opet izlazak, treninga, putovanja. Ne žalim se, zabavna je.

Sinoć je neka cura u klubu štiklom stala na mene. Aleksandri se to nije svidjelo! RIP Cura iz kluba.

I evo nas već u pogonu. Opet sam spavala samo par sati. Sad već znam rutinu. Idemo prvo na nasip, istrčati svu negativu i višak energije. Odakle joj samo taj VIŠAK?

Ja se brinem da nam nasip lakše pada pod đon. Moj patentirani TORSION® SYSTEM brine se da joj stopalo nesmetano gazi bilo koji teren. Posebni dizajnirani termo-plastični luk u mojoj sredini omogućava da prednji i zadnji dio stopala mogu imati potpuno nezavisnu kretnju te se samim time smanjuje amortizacija na zglob i koljeno. Kažem vam, pazim na Alex!

A ona mi za uzvrat svrati po nove vezice svako malo u Shooster. Mislim, pokuša... Dođe po vezice, a ode doma s još jednim parom adidasica. Klasika."


adidas - ZX Flux


Iz medija: SLOBODNA DALMACIJA


KategorijaAKCIJE