DIADEMA – Nova Kolekcija jesen/zima 2017/18

GULIVER – ***REINTERPRETACIJA VJEČNOG KLASIKA U IZVEDBI DOMAĆEG MODNOG DIVA***
8 listopada, 2017
ZARA HOME DAY – Subota 07. listopada!
6 listopada, 2017
DATUM NOVOSTI
jesen/zima 2017/18


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Modni brend Diadema lansirao je Novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2017/18, a na obostrano zadovoljstvo, zaštitno lice kampanje u još jednoj uzbudljivoj modnoj pustolovini je fotomodel Nikolina Miletić Minovska. Neminovno je primjetiti da noviteti iz Diademe i dalje osvajaju poklonice ovog brenda i to s razlogom. Naime, asortiman dnevnih večernjih haljina bogat je ponudom ženstvenih modela koji svojim krojem naglašavaju elegenciju i seksipil ženske siluete.

U dnevnoj kolekciji se posebno ističu "choker" haljine za visokim ovratnikom, potom slim modeli u električno plavoj boji, te mini haljine i tunike sa otkrivenim ramenima, koje ćemo ove jeseni kombinirati uz visoke čizme iznad koljena. U večernjoj kolekciji nas vesele čipkaste party haljine u midi dužini sa diskretnim volanima, kao i elegentne haljine u A kroju koje podsjećaju na stil graciozne ikone stila Jackie Kennedy.

Sve ovo zvuči odlično, a kako izgleda pogledajte u nastavku ovog članka ili posjetite njihov online shop na adresi diadema.hr i zabavite se u shoppingu!


KategorijaNOVOSTI