Desigual nova kolekcija

TVORNICA ZDRAVE HRANE – Tjedan ulja
6 srpnja, 2022
BUZZ SUMMER SALE
5 srpnja, 2022
DATUM NOVOSTI
30.1.2023.


RADNI SATI: 9-21 h


Barcelona, zima 2022. Ona je u tridesetima.
Otvorenog uma, kreativna i vibrantna osoba. Ona je samouvjerena, angažirana i predana.
Suvremena kultura i svjesnost o okolišu, njena su strast. Privući ovu neovisnu ženu koja nesramežljivo izražava svoju individualnost, ova Ekspresionistica – da joj damo etiketu – je cilj Desiguala u kolekciji proljeće/ljeto 2023.
Kako bismo to postigli, ova kolekcija prikazuje uzvišenu sliku, nove inspiracije i odvažan dizajn, istovremeno konstruiraju.

Prvi artikli koji stižu imaju snažnu urbanu vibru i odvažan print. Bluze i traper jakne su odvažne.

Još jedan ključni trend je preobražen, ikonični likovi na ikoničnim komadima:
Mickey Mouse u artističkom stilu uokviren ilustracijama; blještavi Pink Panther u kontrastnim uzorcima i Bugs Bunny – kako bismo obilježili godinu zeca.

Kao i svake sezone, kolekcija uključuje i segmente dizajnera Mousieur Christian Lacroix.
Dizajner visoke mode kreirao je šarene, grafičke printeve uz ikonične cvjetne motive i aplicirao ih na haljine, topove, sportske komade i odjeću za plažu.

Cvjetni print je trend proljeća, sada inspiriran meta svemirom, s metaliziranim detalijma, nefokusiranim efektom, pa čak i crno bijelim printom.

Boje, Desigualova zaštitna karakteristika, zvijezda je kolekcije: žuta, crvena, zelena i narančasta, sa bijelim detaljima. Komadi su napravljeni od svjetlih i laganih tkanina: oda za lijepo vrijeme.

Za vrhunac ljeta, kolekija komada za plažu u super svježem dizajnu: etnički printevi i eksperiment geometrije na tilu i pamuku, kako bi se što lakše kombinirali u urbanom i tropskom raspoloženju.

O Desigualu Desigual je internacionalni modni brend, osnovan 1984.godine u Barceloni.
Poznat je po svojoj individualnosti i jedinstvenom karakteru svojih kreacija, kojima je cilj da donesu optimizam i jedinstvenost tisućama ljudi koji žele izraziti najbolju verziju sebe.
U kompaniji trenutno radi više od 2700 zaposlenih, a brend je prisutan u više od 100 zemalja kroz 10 prodajnih kanala, 415 monobrend trgovina i 6 kategorija produkta: Žensko, Muško, Dječje, Modni dodaci, Cipele i Sport.


KategorijaAKCIJE