CYAO – YAMAMAY eco friendly perive zaštitne maske

OPTIKA ANDA – NAOČALE KOJIMA OVO LJETO NEĆETE MOĆI ODOLJETI!
14 srpnja, 2020
GALILEO – FINAL SUMMER SALE do -60%!
10 srpnja, 2020
DATUM AKCIJE
Srpanj 2020.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Yamamay zaštitne maske za lice: modni dodatak ovog ljeta

Yamamay lansira originalnu i inovativnu kolekciju “eco – friendly” perivih maski za lice, koje će uskoro biti dostupne u odabranim vodećim dućanima i online. Yamamay maske za lice, ovjerene od strane višeg instituta za javno zdravlje, proizvode se u suradnji s Maglificio Ripa, povijesnom tekstilnom tvrtkom koja djeluje u jednom od najpogođenijih područja Italije za vrijeme pandemije, u blizini Bergama i Milana. Iz Yamamaya poručuju da je cilj bio stvoriti siguran, ali praktičan i ekološki održiv proizvod, pa se tako maske za lice mogu oprati i do 20 puta, a da pritom zadrže svoje izvorne osobine.

Za proizvodnju ovih ekološko prihvatljivih i vodootpornih maski koriste se nove antibakterijske tkanine koje omogućavaju protok zraka, iznutra je meki, rastezljivi pamuk, a izvana je poliester. Ova kombinacija jamči maksimalnu udobnost i potpunu sigurnost.

Osim funkcionalnosti, velika pozornost posvećena je izgledu maski. Ukrašene su s printevima koji prevladavaju u ljetnoj Yamamay kolekciji, kako bi se mogle uskladiti s vašim omiljenim kupaćim kostimima na plaži. Nosive su uz bilo koju odjevnu kombinaciju i dostupne u različitim stilovima, kako za žene tako i za muškarce. Možete birati između cvjetnog, leopard, zebrastog i kamuflažnog uzorka, kao i one u crnoj, boji trešnje ili veselim duginim bojama. Dostupne su i u svim veličinama.


KategorijaAKCIJE