CYAO – nova Carpisa kolekcija “SHADES OF WOMAN”

Kopitarna - 40% popust - Mall of Split
KOPITARNA – 40% popusta
October 1, 2020
GAP - 30% na pletenine i jakne
GAP – 30% popusta na pletenine i jakne
September 30, 2020
Carpisa kolekcija "SHADES OF WOMAN"
DATUM NOVOSTI
30.09.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


PET NIJANSI PENELOPE CRUZ

U novoj i emotivnoj kampanji “Shades of Woman”, Carpisa je odlučila dati pozornost i svoj glas snažnim ženskim osjećajima kroz njihovo iznimno svjedočanstvo, i to kroz različite siluete Penelope Cruz, najpoznatiju španjolsku glumicu na svijetu, i ambasadoricu brenda Carpisa još od davne 2015. godine. Penelope Cruz koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije.

CARPISA Shades of Women

Upravo kroz fotografije i video uradak, nastali iz fotoobjektiva slavnog španjolski fotograf Xavia Gordoa, Carpisa nas kroz kampanju poziva da intenzivno osjećamo i živimo vlastite emocije. Penelope, koja je uvijek u prvom kadru, svojom karizmom i izražajnošću odvodi svaku scensku priču do vrhunca, tumačeći pet verzija sebe - kroz pet različitih emocija: neočekivanih, dubokih, tajanstvenih, zavodljivih i sretnih. Sve te emocije istaknute su ritmičkim izmjenama crno bijelim i fotografijama u boji, koje dodatno ističu snažan emocionalni intenzitet.

CARPISA Shades of Women

Za styling se pobrinuo španjolski stilist Goya Toledo, dok je video nastao u produkciji Twin Studia.
Kolekcija torbi koju nosi Penelope, nadahnuta je suvremenom ženom, glavnom junakinjom vremena u kojem živimo s bogatim i svestranim stilovima koji će udovoljiti svakodnevnim potrebama dinamične, ali uvijek elegantne žene.


KategorijaNOVOSTI