CineStar Cinemas – 5. DJEČJI FESTIVAL

MODA IN – NOVA KOLEKCIJA
1 listopada, 2018
RESERVED – Mid Season Sale!
29 rujna, 2018
DATUM DOGAĐANJA
04.10. - 08.10.2018.


RADNO VRIJEME: 09 - 24h


Dani zabave i filma za djecu u kinima s pet zvjezdica ove godine u znaku jednog od najpoznatijeg regionalnog YouTubera

CineStar će i ove godine, peti put zaredom, biti centralno okupljalište roditelja i njihovih mališana. U periodu od 04. do 08. listopada u kinima s pet zvjezdica sve će biti u znaku Dječjeg festivala. Da mališani, ali i njihovi roditelji, vole ovaj zabavan filmski dječji događaj dokazuje i činjenica da iz godine u godine ima sve veću posjetu. Dani za vrtiće i škole rezervirani su za 04. i 05. listopada kada za razrede započinje nagradni natječaj ‘Postani filmski kritičar’ u kojem mogu osvojiti vrijedne nagrade kao Acer prijenosno računalo, set knjiga ili projekciju za cijeli razred, a sve uz posebne i najpovoljnije cijene ulaznica za organizirane posjete škola i vrtića, od 20 kn. Obiteljski dani su za vikend od 06. do 08. listopada od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni već od 22 kune, a najmlađe će dodatno obradovati poklonima partnera.

Velika zvijezda ovogodišnjeg Dječjeg festivala je jedan od najpoznatijih YouTubera iz regije - Dex Rock, koji će sa svojim 'DexRock vs RockFam show' nastupiti u CineStar 4DX Mall of Split u nedjelju, 07. listopada, također u 14 sati. Dok u oba grada druženje s Dexom kreće već od 13 sati u lobbyju kina, ulaznice za ovaj ekskluzivni event su ograničene, po cijeni od 69 kn i već u pretprodaji.

Kao i svake godine, veliki interes djece izazove parada filmskih crtanih likova kada se i mali posjetitelji CineStara maskiraju u svoje najdraže filmske likove. Ovogodišnja vesela kostimirana parada održat će se 6. listopada u 11 sati. Polakaz je ispod kina. Pozivamo male Splićane da se pridruže maskirani jer mogu osvojiti kinoulaznicu na poklon. Pored filmske parade, u lobbyju kina očekuju različite radionice, napuhanci, igraonice i facepainting.


KategorijaDOGAĐANJA