Ciciban – Povratak u školu i vrtić

CICIBAN papuče
1 rujna, 2022
Intersport promocija – Škola dolazim
1 rujna, 2022
DATUM NOVOSTI
01.09.2022.


RADNO VRIJEME: 09 - 22 h


Povratak u školu i vrtić s Cicibanom

Ispraćamo ljetne dane i željno dočekujemo vrtić, školu i prijatelje te, naravno, nove #cicibanke!

Cicibanova kolekcija jesen zima 2022/23 već čeka na policama trgovina sa šarolikom paletom jesenskih tonova koji će oživjeti urbani stil mladih školaraca. Ove jeseni sa sjajnih materijala prelazimo na zakrpe i minimalističke dodatke te zanimljive printeve na modelima za dječake i djevojčice.

Linije namijenjene najmlađima pobrinut će se da koraci u vrtiću budu sigurni i zdravi. Linije Mini, Over i Buggy razvijene su za anatomiju stopala koja se još uvijek razvija. Široki prednji dio cipelice omogućuje malom stopalu sav potreban prostor za razvoj i kretanje, a dugačko vezivanje olakšava i ubrzava obuvanje.

Što je sa školarcima?

Za njih smo pripremili i top modele koji će ulazak u školu učiniti modernim i trendi. Urbani modeli pokrivaju uvijek aktualni dječački ulični stil – jednostavne, čiste linije i jedinstvene kombinacije boja upotpunit će svaki školski outfit. Djevojčice će oduševiti blještavilo, zakovice i modni dodaci iz linija Strada, Moira i Ryan. Modni trend "Mini-me" primjetan je i u industriji obuće jer su cipele za djevojčice sve bliže modi za odrasle pa mame sa svojim djevojčicama mogu kreirati komplete koji se slažu.

Mnogi modeli i uzorci papuča iz Ciciban Home linije dostupni su za dobrobit djece u školi, vrtiću ili kod kuće. Izrađene su od 100% pamuka koji je ekološki prihvatljiv i obnovljiv resurs. Jesensku kolekciju obogatili smo novim printevima i zakrpama u boji.

Kako bi polazak u školu bio ugodniji tu su nove #cicibanke


KategorijaNOVOSTI