CICIBAN papuče

Extreme Intimo
1 rujna, 2022
Ciciban – Povratak u školu i vrtić
1 rujna, 2022
DATUM NOVOSTI
01.09.2022.


RADNO VRIJEME: 09 - 22 h


DJEČJA OBUĆA OD 100% PAMUKA

Vječno pitanje koje se nameće u glavi svakog roditelja – kakve cipele odabrati za vrtić ili školu?

Djeca provode puno vremena u vrtiću ili školi, stoga je izuzetno važno da nose kvalitetnu obuću koja im omogućuje najbolju podršku, razvoj i naravno udobnost.

Ciciban dječje papuče izrađene su od 100% pamuka koji omogućava disanje stopala, a anatomski kožni uložak sprječava prekomjerno znojenje stopala. Samo je jedna prava i originalna Ciciban cipelica koja ima uložak za dodatnu stabilnost i kožnu kapicu za zaštitu prednjeg dijela dječjeg stopala.

Ono što je jako bitno kod odabira obuće za vrtić i školu je potplat. Gumeni potplat Cicibanovih papuča daje djetetu potrebnu stabilnost i sprječava opasna poskliznuća koja se često događaju jer su podovi u vrtićima često mokri.

Prilikom odabira dječje obuće treba voditi računa da odabrani model odgovara stopalu vašeg mališana. Dječja stopala vrlo su različita, stoga su savjeti koje dobijete u trgovinama od neprocjenjive važnosti. Prodavačice će vas znati savjetovati koji će model najviše odgovarati stopalu vašeg mališana, odnosno koji su modeli prikladniji su za široka ili uska stopala te visoke ristove.

Postoje modeli koji imaju dva kopčanja što omogućuje bolju prilagodbu stopalu. Stoga su prikladne i za uža i za šira stopala.

Odabirom papuča Ciciban osiguravate i zdravu budućnost za svoju djecu jer su izrađene od 100% pamuka koji je ekološki prihvatljiv, prirodan i obnovljiv resurs. Ono što je najvažnije je da su svi materijali nježni na dodir, mekani i osiguravaju dobrobit malih nožica.

Jer stvaramo za djecu i brinemo o okruženju u kojem će odrastati.

Pridružite nam se i vi!


KategorijaNOVOSTI