CICIBAN – Nova Kolekcija proljeće 2017

DIADEMA – Nova Kolekcija proljeće/ljeto 2017
14 ožujka, 2017
CCC – Lasocki kožne torbe
14 ožujka, 2017
DATUM NOVOSTI
2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Proljetna kolekcija 2017. inspirirana dječjom igrom i otkrivanjem prirode stigla je na police Ciciban trgovina. Kolekcija je zabavna i šarena, ali također nježna i romantična. Na paleti boja miješaju se vesele svijetle nijanse s uzorcima cvijeća, leptira, zvjezdica, a odlikuju je meke linije. Još uvijek je prisutna popularna razigrana kombinacija materijala koji obogaćuju izgled cjelokupne kolekcije.

Nestašna bubamara, ružičasti cvjetovi, sjaj i šljokice doprinose svježini i eleganciji linije za djevojčice. Modeli za dječake s motivima zvijezda i razigranim kombinacijama boja, pozivaju na bezbrižnu igru u prirodi. Trend je jednostavnost i udobnost.

Pažljivo izabrani materijali preduvjet su za visoku kvalitetu proizvoda, a redovita i precizna testiranja jamče i potvrđuju kvalitetu materijala Ciciban obuće. Izborom materijala i načinom proizvodnje opravdan je i sam slogan “Jednostavno prirodno” koji objašnjava kako se dizajniraju i izrađuju Ciciban cipele, cipele koje djetetu omogućuju ispravan i prirodan razvoj stopala.

Detaljan uvid u novu kolekciju, opis pojedine linije kao i prikaz materijala izrade te sve novosti potražite na novoj CICIBAN stranici www.ciciban.hr


KategorijaNOVOSTI