BANANA REPUBLIC otvaranje

POPUST NA POSTELJINE -60%
2 kolovoza, 2016
AUTOPRAONICA SPUŽVA ROBY otvoreno
28 srpnja, 2016
DATUM DOGAĐANJA
03.08.2016


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Poznati američki brand Banana Republic priprema se na otvaranje svoje prve trgovine u Hrvatski, u srijedu 3.kolovoza, u trgovačkom centru Mall of Split.

Banana Republic je američki modni brand ženske i muške odjeće te modnih dodataka koji već 38 godina brine o udobnom i modernom životu svojih kupaca po dostupnim cijenama. Odjeća nosi dašak klasike s modernim detaljima koji su karakteristični za suvremeni način odijevanja, nosiva je, upotrebljiva te napravljena od kvalitetnih i prirodnih materijala. Bezvremenski komadi odjeće koji nikad ne izlaze iz mode su poznati po jedinstvenom stilu.

O POVIJESTI
Banana Republic je osnovan 1978. godine u San Franciscu. Ima preko 750 trgovina u 23 svjetske države. Banana Republic je dio velike američke korporacije GAP INC pod koju spadaju i poznati kultni modni brand GAP, Old Navy, Athleta i Intermix.

Dobrodošli u Banana Republic trgovinu, sve naše ekskluzivne ponude i akcije pratite na internet stranici bananarepublic.com.hr ili facebooku www.facebook.com/bananarepubliccroatia.


KategorijaDOGAĐANJA