ARGENTUM – NAPOKON SU STIGLI: NAJLJEPŠI SREBRNI UKRASI ZA ŠETNJU PO PJEŠČANOJ MODNOJ PISTI!

SAVRŠEN LJETNI DAN U KINU – SVI FILMOVI U CINESTAR KINIMA ZA 10 KUNA!
8 kolovoza, 2018
LINEA INTIMA – Osvježite se uz dodatnih 20% popusta!
6 kolovoza, 2018
DATUM AKCIJE
ljeto 2018.


RADNO VRIJEME: 9–22 h


Nazivajte ih kako god želite, dugoočekivane srebrne nanožice odnosno nanogice sada su dostupne u srebrnarnicama Argentum diljem zemlje

Ljeto 2018. ne prestaje reprizirati trendove iz 90-ih, kultnog doba za kojeg su se odvili mnogi nezaboravni trenuci oblikujući modni svijet kakvog poznajemo danas. Modni dodaci poput choker ogrlica, predimenzioniranog nakita i zlatnih ring naušnica već su probudili nostalgiju minulog desetljeća, a sada su na red stigli i neodoljivi ukrasi za nogu poznatiji kao nanožnice ili od milja zvane nanogice. Njihova čar je u jednostavnosti i senzualnosti koju odašilju elegantno pozicionirane na ženskom gležnju, a zbog čega je upravo ljeto idealno vrijeme za prisjetiti se ovog vječnog trenda.

Već dugi niz godina često tražene tijekom srpnja i kolovoza, a nerijetko dostupne samo u ograničenim količinama, sada su stigle u sve srebrnarnice Argentum te se mogu kupiti po 50% sezonski sniženim cijenama. Mogu se nositi uz sandale, espadrile, japanke, platnene tenisice pa čak i potpetice ili jednostavno na bosu nogu tijekom sunčanja na plaži. Potražite ih u svim srebrnarnicama Argentum i požurite se s njima zajedno prošetati jer srebrni ukrasi za nogu su trend kojeg je lako kombinirati i još lakše obožavati, a kao malo koji modni dodatak predstavljaju simbol slobode i prave djetinje bezbrižnosti.


KategorijaAKCIJE