ARGENTUM – NAJSJAJNIJI POKLONI UZ BLAGDANSKIH 50% POPUSTA!

DESIGUAL – Popusti do 50%
7 prosinca, 2017
Stiže Božić, stiže PEPCO! Trgovina prepuna odlične odjeće, igračaka i pribora za kuću po super cijenama.
6 prosinca, 2017
DATUM AKCIJE
do 10.12.2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Minimalistički dizajniran nakit trajne vrijednosti neka bude vaš odabir poklona za nadolazeće blagdane

Minimalizam je uvijek u modi, a u novoj kolekciji nakita srebrnarnica Argentum upravo takvi modni dodaci s motivima srca, leptira, djeteline, krugova i svetim simbolima idealan su dar za nadolazeće blagdane. Naušnicama, ogrlicama, privjescima, narukvicama, naušnicama ili drugim detaljima svoje najmilije sada možete razveseliti na najbolji mogući način, posebno imajući na umu da je u svim srebrnarnicama Argentum u tijeku posebna blagdanska akcija sa do 50% nižim cijenama cjelokupnog asortimana.

Uz svečanu ili casual košulju i jednostavan stil, minimalistička srebrna kolekcija siguran je i nepogrešiv odabir jer je nosiva u svakoj prilici i lako se kombinira sa ostalim modnim dodacima! Ovakvi srebrni ukrasi divno se nose uz monokromatske odjevne predmete te posebice uz pletiva bez kojih mnogi hladnije mjesece ne mogu zamisliti.

U konačnici, bez ikakvih dvojbi jednostavno zakoračite u najbližu Argentum srebrnarnicu i odaberite svoje poklone na vrijeme!

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje sve do 10.12.2017. ostvarite sljedeće pogodnosti: do 50% popusta na srebrni nakit, 30% na sve satove i 25% niže cijene za asortiman zlata.


KategorijaAKCIJE