ARGENTUM – Dodajte superlativ ženstvenosti srebrnim modnim dodacima!

ZARA 12.travnja u 120 odabranih trgovina diljem svijeta uvodi „AUGMENTED REALITY” / (Proširena stvarnost)
11 travnja, 2018
FRODDO – popust od 20% na cjelokupni asortiman!
10 travnja, 2018
DATUM AKCIJE
2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Nova kampanja srebrnarnica Argentum u središte zbivanja stavlja ženu koja se transformira iz mlade djevojke u snažnu i zavodljivu heroinu. Ona ne traži pozornost niti slijepo slijedi trendove, a opet plijeni pažnju svojim besprijekornim te upečatljivim stilom. „Argentum djevojka ima tajnu pomoću koje s lakoćom odolijeva sivilu te zrači neodoljivim šarmom, a time u prvom planu ističe vlastiti modni izričaj“, objasnili su u najvećem hrvatskom lancu za prodaju nakita u zemlji.

U novoj kolekciji srebrnarnica Argentum nadahnutoj prirodnim motivima, glavnu ulogu imaju raznovrsni detalji poput cvjetova, zvjezdica, mjeseca te srca ili križića koji dolaze u srebru te u kombinaciji s nježnim nijansama roza i žute pozlate.

Modni svijet nastavlja s trendom slojevitog nošenja nakita zbog čega su narukvice iz nove kolekcije idealne u svim dnevnim modnim kombinacijama. „Ogrlice s privjeskom cvjetnog motiva također se mogu nositi s drugim srebrnim detaljima jer se njihova specifičnost nalazi upravo u posebnosti samo jednog cvijeta. S druge strane, naušnice u obliku zvjezdica ili polumjeseca dolaze u visećim te nešto diskretnijim formama, a u obliku decentnih detalja koje možete nositi svaki dan, ovisno o osobnoj želji i preferenciji“, kažu u Argentumu.

Srebrne dragocjenosti iz nove proljetne kolekcije nakita imaju misiju mladim ženama pružiti osjećaj samopouzdanja kroz modnu upečatljivost i eleganciju na prvom mjestu.

Svratite u najbližu Argentum srebrnarnicu i pronađite savršen modni detalj ili dar za sebe i svoje najbliže, a sve prisutne oduševite svojim briljantnim izborom!


KategorijaAKCIJE