ARGENTUM – darovi trajne vrijednosti po pristupačnim cijenama

KIKS – Zimski Menu
13 prosinca, 2016
Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u
12 prosinca, 2016
DATUM AKCIJE
do 26.12.2016.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Srebrnarnice Argentum, najveći lanac za prodaju nakita u zemlji, ove godine u svojoj ponudi ima najpoželjnije božićne darove: nakit i satove trajne vrijednosti koji prate najnovije svjetske trendove, a koji se sve do 26. prosinca mogu kupiti s blagdanskim popustom od 30%!

Kupnja poklona je ovih blagdana jednostavna jer klasičnim ili modernim stiliziranim naušnicama, ogrlicama, narukvicama ili prstenjem svatko može obogatiti svoj stil, ne samo tijekom praznika, već cijele godine. Raznolikost Argentumovih srebrnih oblika i boja obožavat ćete iz sezone u sezonu, a njihova originalnost postat će najvažniji detalj svakog vašeg outfita.

Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih hrvatskih stručnjaka u proizvodnji nakita pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.


KategorijaAKCIJE