ARGENTUM – BLAGDANSKA AKCIJA 30% POPUSTA NA CJELOKUPAN ASORTIMAN

STAR WARS JUNACI U YAMAMAY LIMITED EDITION KOLEKCIJI
16 prosinca, 2017
CONVERSE – Božićna AKCIJA do -50% na sav asortiman!
15 prosinca, 2017
DATUM AKCIJE
prosinac 2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona, ove godine blagdanske kolekcije srebrnarnica ARGENTUM posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševiti odaberite nakit izrađen od srebra, sada uz cjelokupan asortiman dostupan po 30% nižim cijenama.

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

Također, darivanjem tradicijskog nakita nećete pogriješiti jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar ali i suvenir trajne vrijednosti tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.

Osim nakita, u srebrnarnici Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača sa također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum i drugim, te otkrijte i novu Argenutm kolekciju Daisy Dixon pokazivača vremena.


KategorijaAKCIJE