ADIDAS ULTRABOOST JE ULTIMATIVNA TRKAČA TENISICA

GALILEO – NEW ARRIVALS 2018!
26 veljače, 2018
OS JEANS STORY – Nova kolekcija
22 veljače, 2018

ultraboost_ss18_moment02_product_action_ubmale_01

DATUM NOVOSTI
23.02.2018.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


SAVRŠEN SPOJ TEHNOLOGIJE I DIZAJNA: ADIDAS ULTRABOOST JE ULTIMATIVNA TRKAČA TENISICA

adidas predstavlja nove modele UltraBOOST tenisica, dizajnirane kako bi pomaknuli granice tehnologije i pružile ljubiteljima trčanja ultimativno trkačko iskustvo. Koristeći inspiraciju iz arhivskih elemenata te uz kombinaciju adidas inovativne tehnologije, novi modeli dizajnirani su za pokret bez ograničenja, nudeći iznimnu preciznost koraka te savršeno pristaju svakom trkaču. Osim novih modela UltraBOOST tenisica, adidas predstavlja i Energy From The Ground Up kampanju, osmišljenu kako bi podupirala i slavila sirove, nefiltrirane osjećaje i energiju koja prati trkača kroz njegovo putovanje – prije, tijekom i poslije trčanja.

Dizajn tenisica donosi nove značajke inspirirane najboljim stavkama prethodnih UltraBOOST modela. Na novim modelima ventilacijski otvori nalaze se na gornjem dijelu tenisice pokrivajući glavne zone znojenja. U kombinaciji s novo razvijenom PrimeKnit značajkom, osmišljenom kako bi smanjila rastezanje te pružila trkačima savršeno pristajanje, nove UltraBOOST tenisice sigurno će pronaći svoje mjesto na ulicama i trkačkim stazama diljem svijeta. Novi modeli sadrže i tehnologiju Fit Counter integriranu u petu tenisice koja smanjuje pritisak na Ahilovu tetivu te omogućuju potpunu slobodu pokreta. U tenisicama se nalazi i BOOST™ materijal od energetskih kapsula koji pruža veći povrat energije od bilo kojeg standardnog materijala.

adidas UltraBOOST modeli dostupni su u adidas shopovima, te u trgovinama Running Gate i Tenisice po cijeni od 1399 kuna.


KategorijaNOVOSTI