ADIDAS – CLIMACHILL

NAPAPIJRI – SPRING SUMMER 2017 #THEREISALWAYSAJOURNEY
April 3, 2017
BLACK LADY – AKCIJA
March 30, 2017
DATUM NOVOSTI
2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


POBIJEDITE VRUĆINE UZ NOVU ADIDAS CLIMACHILL KOLEKCIJU

Pronađite revolucionarnu CLIMACHILL kolekciju s poboljšanom tehnologijom hlađenja u Mall of Split

adidas predstavlja tehnološku revoluciju s novom CHIMACHILL kolekcijom za proljeće/ljeto 2017 koja olakšava treniranje čak i pri ekstremnim vrućinama. Posebno dizajnirana tehnologija hlađenja omogućava bolju kontrolu isparavanja vlage uz izniman osjećaj lakoće i udobnosti na koži.

Za sportašice, adidas je kreirao visoko-rastezljiv CLIMACHILL NYLON materijal koji pruža dodatni osjećaj ugode kroz više fleksibilnosti, potpore i gušće tkanje dok strateški postavljene aluminijske točke na području vrata i leđa dodatno rashlađuju pri dodiru s kožom čineći trening još intenzivnijim.

adidas CLIMACHILL majica za sportaše protkana je inovativnim DELTA nitima koje zahvaljujući mikro-kanalima omogućavaju bolju cirkulaciju zraka. Bez obzira na ekstremne vrućine u kojima sportaši vježbaju, oni ostaju suhi, a zahvaljujući revolucionarnom Polygienu koji je sadržan u tkanini neugodni mirisi postaju stvar prošlosti. Inovacija se nastavlja i na posebno kreiran uzorak Lift Height koji sportašima omogućuje širok i nesmetan raspon pokreta neovisno o sportu kojim se bave.

Kolekciju možete pronaći u adidas shopu u Mall of Split po cijenama od 379kn za majicu do 1399kn za tenisice.


KategorijaNOVOSTI


Clima Chill musko detalj tehnologije 02
Clima Chill musko 01
Clima Chill muska majica 02
Clima Chill muska majica 01
Clima Chill zensko detalj tehnologije 02
Clima Chill zensko 01
Clima Chill zenska majica 02
Clima Chill zenska majica 01