ADIDAS – CLIMACHILL

PROTEINI.SI – Nove Akcije
5 travnja, 2017
SHOEBOX – 30% na modele Jessica Simpson
30 ožujka, 2017
DATUM NOVOSTI
2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


POBIJEDITE VRUĆINE UZ NOVU ADIDAS CLIMACHILL KOLEKCIJU

Pronađite revolucionarnu CLIMACHILL kolekciju s poboljšanom tehnologijom hlađenja u Mall of Split

adidas predstavlja tehnološku revoluciju s novom CHIMACHILL kolekcijom za proljeće/ljeto 2017 koja olakšava treniranje čak i pri ekstremnim vrućinama. Posebno dizajnirana tehnologija hlađenja omogućava bolju kontrolu isparavanja vlage uz izniman osjećaj lakoće i udobnosti na koži.

Za sportašice, adidas je kreirao visoko-rastezljiv CLIMACHILL NYLON materijal koji pruža dodatni osjećaj ugode kroz više fleksibilnosti, potpore i gušće tkanje dok strateški postavljene aluminijske točke na području vrata i leđa dodatno rashlađuju pri dodiru s kožom čineći trening još intenzivnijim.

adidas CLIMACHILL majica za sportaše protkana je inovativnim DELTA nitima koje zahvaljujući mikro-kanalima omogućavaju bolju cirkulaciju zraka. Bez obzira na ekstremne vrućine u kojima sportaši vježbaju, oni ostaju suhi, a zahvaljujući revolucionarnom Polygienu koji je sadržan u tkanini neugodni mirisi postaju stvar prošlosti. Inovacija se nastavlja i na posebno kreiran uzorak Lift Height koji sportašima omogućuje širok i nesmetan raspon pokreta neovisno o sportu kojim se bave.

Kolekciju možete pronaći u adidas shopu u Mall of Split po cijenama od 379kn za majicu do 1399kn za tenisice.


KategorijaNOVOSTI