5 STAR STORE – GANT Tech Prep – sasvim drugačije košulje

ZAKS i ARGENTUM – NAJBOLJI MODNI DODACI U CRVENIM TONOVIMA, HIT BOJI JESENI 2017.
October 2, 2017
GALILEO – STRUGALICA
October 1, 2017
europa 92 split akcije novosti snizenja gant novo
DATUM NOVOSTI
2017.


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Nakon uspješnog uvođenja linije Tech Prep™, GANT nastavlja s njenim razvojem kroz nove modele košulja za muškarce i žene, koji su dostupni u GANT trgovinama od 5. rujna.

"GANTOV credo je ‘Never Stop Learning’, i u ovoj, drugoj po redu generaciji Tech Prepa, proširili smo liniju za žene i dodali još više stilova za muškarce s daljnjim inovacijama. Cilj nam je premašiti očekivanja naših kupaca, i sigurni smo da ćemo ovim košuljama postići upravo to", izjavio je Patrik Nilsson, predsjednik Uprave GANTA.

Izvorno lansirana na tržište u veljači 2017., Tech Prep linija košulja osnažuje bezvremenski stil GANTA pametnom tehnologijom koja podržava aktivan stil života. Inovativne tkanine daju uglađen izgled, ali i osjećaj slobode.

Prozračni materijali, s novom tehnologijom upijanja, brzo se suše i osmišljeni su kako bi se oni koji ih nose osjećali udobno tijekom cijelog dana - bez obzira žure li na poslovni sastanak, avion, ili jednostavno na dogovor s prijateljima.

Održavanje i glačanje Tech Prep košulja je znatno lakše nego što je to slučaj kod standardnih pamučnih košulja. Razlog tome su sofisticirana tehnološka prediva zbog kojih se tkanina brzo “oporavlja” od gužvanja i nabora. Sve što je potrebno za brzo izravnjavanje Tech Prep košulje je koristiti malo pare i to na srednjoj temperaturi glačala - nije potreban snažan pritisak niti visoka temperatura glačala. Osim toga, zbog iznimne moći upijanja, Tech Prep košulje se suše dvostruko brže od uobičajenih košulja.

Potražite nas u 5 Star trgovini na 2. katu trga Jadran.


KategorijaNOVOSTI


tech prep womens
GANT_FW17_TECHPREP_PRODUCTIMAGE_03_WomensRedStripe
GANT_FW17_TECHPREP_PRODUCTIMAGE_03_WomensBlueStripe
GANT_FW17_TECHPREP_PRODUCTIMAGE_02_MensSolid
GANT_FW17_TECHPREP_PRODUCTIMAGE_01_MensStriped (1)
GANT_FW17_DAY2_20_120_cropped_lo-res