Otvoren najveći Calvin Klein Jeans store u Hrvatskoj!

MOBIA – Elari Nanobeat bluetooth zvučnik!
20 svibnja, 2020
Office shoes life is back popust
14 svibnja, 2020
DATUM AKCIJE
od 19.05.2020.


RADNO VRIJEME: 9–21 h, dezinfekcija od 14 -15 h


Ljubitelje ikoničnog brenda koji već godinama pomiče granice zavodljivom minimalističkom estetikom i provokativnim kampanjama obradovat će vijest o otvaranju novog Calvin Klein Jeans store-a na prvom katu shopping centra Mall of Split.

Novi store prostire se na preko 100 m2 te nudi aktualnu kolekciju za proljeće/ljeto 2020. u čijem fokusu su modeli s naglašenim „CK“ detaljima, denim serija s nestvarno fleksibilnim krojevima koji savršeno prate siluetu tijela, kao i unisex asesoari koji će upotpuniti vaš styling ove sezone.

Sam prostor je uređen u duhu estetike brenda Calvin Klein, zasnovanim na čistim linijama, suptilnim nijansama boja i uočljivim spojem metala, stakla i betona, stvarajući enterijer koji je istovremeno elegantan i primamljiv.

Požurite u Mall of Split u novootvoreni store Calvin Klein Jeans i odaberite svoje omiljene komade za vrelu sezonu koja je pred nama!

U trgovini je trenutno aktivan “Shop Safely” popust od 20% ili 40% na odabrane artikle. Akcija se odnosi na proljeće/ljeto kolekciju 2020.


KategorijaAKCIJE