FRODDO
14 rujna, 2016
Moda IN
13 ožujka, 2017


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Napapijri daje potpuno novi senzibilitet garderobi pretvarajući inovativne materijale u komade odjeće.

Put talijanskog branda Napapirij počinje 1987. godine u podnožju Europskog najvišeg vrha-Mont Blanc. Napapijri na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug. Polarne ekspedicije bili su glavni izvori inspiracije kreatorice Julie Rosette.

Norveška- spoj ekstremnih uvjeta I prelijepih pejzaža, čija zastava je logo Branda, predstavlja – slobodu I smisao za avanturu . Brand je poznat po zimskim jaknama, ski odjelima , materijalima koji garantiraju nepromočivost i ugodan osjećaj u ekstremnim uvjetima. Također je poznat po torbama jedinstvenog stila I prepoznatljive forme koje su dizajnirane tako da omogućuju praktično nošenje, posebno su tretirane tako da su otporne na vodu I prašinu I predstavljaju pravi izbor za sve one koji vole avanturistička putovanja. Napapijri predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu.

On vam omogućava da svoj avanturistički duh prenesete na svoje oblačenje. U ponudi imamo mušku i žensku kolekciju, također Vaša djeca mogu ponijeti neki od jedinstvenih Napapijri komada. Ono što je za najmlađe posebno važno, jest da odjeća bude izrađena od prirodnih materijala, koji nisu tretirani štetnim materijama, a to je upravo ono što Vam naš brand omogućava. Napapijri dopušta svojim korisnicima slobodu prirodnog načina življenja. Asortimanom dominiraju prirodni materijali, krzna I detalji izrađeni od kože. Posebno bi izdvojili materijale koji su izrađeni od najkvalitetnijih sirovina ,obrađeni tako da se voda jednostavno “slijeva” sa njih i ne omogućava prodiranje u unutrašnjost… Prirodnost je suština Napapijria. Neka Vas naši modeli inspiriraju I neka Vaša putovanja počnu. Budite jedinstveni, budite primjećeni, budite Napapijri.

KategorijaModa i Modni dodaci