BIO PLANET
23 travnja, 2018
The Athlete’s Foot
6 lipnja, 2018
LOVELY BOUTIQUE_1


RADNO VRIJEME: 9–21 h


Svoja vrata, svim zaljubljenicama u modne detalje otvorila je nova nezaobilazna shopping destinacija u Splitu - LOVELY BOUTIQUE. Koncept trgovina smještena na drugom katu Mall of Splita na 100 m2 elegantno i ženstveno uređenog interijera, nudi veliki izbor borši te popratnog asesoara poput novčanika i remenja poznatih domaćih dizajnerskih imena. Široka ponuda modela, boja i stilova na policama ove trgovine zadovoljit će i najzahtjevnije modne apetite.

My Lovely Bag
Obožavan i prepoznatljiv brend u Splitu i cijeloj Hrvatskoj, modernog i svježeg dizajna, fokusiran prvenstveno na ručnu izradu torbica. Torbice stvorene s ljubavlju i ovoj novoj koncept trgovini prati široka ponuda asesoara poput novčanika, remenja i nesesera. U zimskim mjesecima ponudi će biti obogaćena i kaputima s potpisom ovog omiljenog brenda.

Mona
Do sada samo u Zagrebu, sada i u Splitu! Mona nudi širok asortiman kožne galanterije elegantnog i finog dizajna. Lovely Boutique će imati pomno sastavljenu ponudu borši, novčanika i remenja, a zimi će ponudu nadopuniti i kožnim jaknama.

The Manual Company / Coffee With Milk
Manual nudi borše, novčanike i remenja urbanog designa. LOVELY BOUTIQUE prvi dovodi MANUAL na Hrvatsko tržište!

Obuća Solo
ubrzo nakon otvorenja na police stiže i prva kolekcija obuće brenda SOLO. Riječ je o obući iz tvornice s 22 godine tradicije koja nudi zanimljiv spoj novih trendova, praktičnosti, zanatskog umijeća i pristupačnosti u cijeni.

SN Exclusive nakit

Ekskluzivna linija nakita mlade splitske dizajnerice Sande Kardum. Ručno izrađeni nakit u unikatnim primjercima za različite prigode, od dnevnih do večernjih. Budite jedinstveni noseći SN Exclusive nakit!

KategorijaModa i Modni Dodaci